Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi
Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, dış transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon Torul Gençlikspor’da forma giyen Estonya asıllı Kert Toobal’u kadrosuna dahil etti.

- Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, dış transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon Torul Gençlikspor’da forma giyen Estonya asıllı Kert Toobal’u kadrosuna dahil etti.

İnegöl Belediyespor’un yeni gözdesi Kert Toobal için Belediyespor Kapalı Spor Salonu'nda imza töreni düzenlendi. İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, yaklaşık 4,5 yıldır güzel işlere imza attıklarını belirterek, "Hepinizin bildiği gibi voleybol branşında geçen yıl Acıbadem Erkekler Ligi'nde mücadele ettik. Güzel bir sezon geçirdik. Belki ligde kalma konusunu son anda gerçekleştirdik ama açıkçası 1. ligde ilk yıl deneyimimiz olmasına rağmen ve Fenerbahçe gibi, Halk Bank gibi, Galatasaray gibi önemli takımlarla mücadele etmek açıkçası hem şehrimiz adına önemli bir kazanım hem de bizim için iyi bir tecrübeydi. Şimdi tabi ikinci yılımızdayız. Bu yıl üzerine koyarak devam etmek istiyoruz" dedi.

"GELECEK SPORCULARLA İLGİLİ ANLAŞMALAR YAPILDI"

Aktaş, yönetim kurulunda yeni bir yapılanmaya gittiklerini ifade ederek, "Başkanlığımda oluşan yönetim kuruluyla beraber arkadaşlarımızla hedeflerimizi, önümüzdeki yıla dair beklentilerimizi açıkladık. Bu doğrultuda birer birer adımlar atıyoruz. Öncelikle geçen yıl Torul takımını çalıştıran çok değerli Bahadır hocamızla anlaştık. Yine geçen yıl bizim hocalığımızı yapan Murat Mestan koordinatörümüz olarak aynı şekilde bizlere destek veriyor. Gerek iç transferle gerekse dışarıdan gelecek sporcularla alakalı bugüne kadar anlaşmalar yapıldı. Hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Özellikle bünyemizde görmek istediğimiz bir arkadaşımızla anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kert Toobal, aslen Estonyalı. Türkiye liglerini de biliyor. Geçen yıl Torul takımında, ondan önce de 2 yıl Sivas takımında oynadı. Bizi de takım olarak, şehir olarak tanıyor. Aslında biz Kert’le geçen yıl çalışacaktık fakat nasip meselesi diyelim. Bu yıla nasip oldu ve şimdi kendisiyle anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

"ÖNEMLİ İSİMLERİ BÜNYEMİZE KATACAĞIZ"

Kert Toobal'ın başarılarını İnegöl Belediyespor'da devam ettireceğini dile getiren Aktaş, "İnanıyorum ve ümit ediyorum ki maddi, manevi her anlamda burada mutlu olacak. Tabi ki Belediyespor da voleybolla alakalı gücünü tüm Türkiye’ye göstermiş olacak. Önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum. Tabi transferlerimiz bitmedi, devam edecek. Önemli isimleri yine bünyemize katacağız. Lig başlayana kadar da hem iyi bir ekip olacağız hem de lige hazır bir şekilde ortaya çıkacağız. Derecelendirmek istemiyorum ama önümüzdeki yılla alakalı geçen yılın üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. Ben Kert’e bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum. İnanıyor ve ümit ediyorum ki, burada çok mutlu olacak. İnegöl Belediyespor ondan fazlasıyla istifade edecek. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen hem yönetici arkadaşlarımıza hem menajerine hem de Kert’e teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

TOOBAL: "BURAYI BİR ADIM ÖNE GÖTÜRMEK İSTİYORUM"

İnegöl Belediyespor’da olmaktan mutlu olduğunu belirten Kert Toobal ise, "Bana güvendiğiniz için teşekkür ederim. Kazanmak için elimden geleni yapacağıma inanıyorum. Estonya Milli Takımı'nın pasörü ve kaptanıyım. Fransa, Belçika ve Polonya’da 5 ayrı ligde oynadım. Burayı da bir adım öne götürmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Alinur Aktaş ile Kert Toobal, transfer sözleşmesini imzaladılar.

ACIBADEM ERKEKLER VOLEYBOL LİGİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.