Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi
Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, geçen sezon Çankaya Belediyesi Anka Spor’da forma giyen Abdulkadir Özdemir’i renklerine kattı.

- Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, geçen sezon Çankaya Belediyesi Anka Spor’da forma giyen Abdulkadir Özdemir’i renklerine kattı.

İnegöl Belediyespor, Abdulkadir Özdemir ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde bir açıklama yapan İnegöl Belediyespor Teknik Başkan Yardımcısı Nuhi Solak, "1994 doğumlu, 1,94 boyundaki Abdulkadir Özdemir’le anlaşmış bulunuyoruz. Kendisi genç bir arkadaşımız. Son iki transferimize bakarsanız genç iki arkadaşımızla anlaştık. Bu bizim takımımıza ileriye dönük yatırım yapmak istediğimizin de bir kanıtı. Kendi alt yapımızdan birkaç oyuncuyu da bünyemize dahil edeceğiz. Böylelikle önümüzdeki yıllarda alt yapıdan ve dışarıdan genç oyuncularla iyi bir takım kurup daha yukarıları zorlamak istiyoruz. Transferin kendisi ve takımımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Smaçör mevkiinde görev yapan Abdulkadir Özdemir ise, "İnegöl gibi iyi bir takıma ve şehre geldiğim için mutluyum. İnegöl Belediyespor ve şahsım hakkında hayırlı bir sezon geçmesini diliyorum. Takımın başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım" şeklinde konuştu.

Öte yandan, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yapılanmasını sürdüren İnegöl Belediyespor’da, yardımcı antrenörlük görevine Ertuğrul Erdoğan getirildi.

ACIBADEM ERKEKLER VOLEYBOL LİGİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.