Acılı Babanın Deniz Bisikleti Tepki

Acılı Babanın Deniz Bisikleti Tepki
Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıkları denizde kaybolan ve hala bulunamayan 4 gençten Yusuf Büyükizgi’nin babası Mustafa Büyüzizgi, tehlike saçan bisikletlerin toplanmamasına tepki gösterdi. Avcı...

Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıkları denizde kaybolan ve hala bulunamayan 4 gençten Yusuf Büyükizgi’nin babası Mustafa Büyüzizgi, tehlike saçan bisikletlerin toplanmamasına tepki gösterdi.

Avcılar sahilinde deniz bisikletlerinin kiralandığı bölgeye giden Büyükizgi, “Bize kaldırılacak diye söylediler. Ama görüyorsunuz burada, Avcılar sahilinde yine bisikletlere binilmeye devam ediliyor” dedi.

32 gündür kayıp oğlundan haber alamayan baba Mustafa Büyükizgi, Avcılar sahilinde gezerken rastladığı deniz bisikletleri üzerine aynı acıyı bir kez daha yaşadı. Kazanın ardından yetkililerin deniz bisikletlerini toplatma kararı aldıklarını belirten Büyükizgi, faaliyetlerin sürmesi üzerine adeta isyan etti.

Yetkililerin söz vermelerine rağmen deniz bisikletlerini toplamadığını ifade eden Mustafa Büyükizgi, “Biz başkalarının da canı yanmasın diye valiliğe bildirdik. Belediye ve Valiliğin bunların toplatıldığı yönünde haberler de yapıldı. Ama şimdi gördük ki değişen bir şey yok. Onun için bunların devam etmesini istemiyoruz. Bütün belediyelerden ricamız bütün bunların toplatılması ve bindirilmemesi” dedi.

"Ben 29 yaşındaki oğlumu kaybettim ve hala onun acısını yaşıyorum" diyen Büyükizgi, “Bize kaldırılacak diye söylediler. Ama görüyorsunuz burada, Avcılar sahilinde yine bisikletlere binilmeye devam ediliyor. Bunlar çok tehlikeli aletler, açıldıkları zaman geri gelemezler. Açığa açıldıkları zaman geri gelemezler. Biz 5 aile olarak yandık başka aileler de yanmasın” diye konuştu.

Kayıp oğlundan 32 gündür haber alamadıklarını belirten Büyükizgi, “Hiçbir haber alamadık. İşten güçten kesildik, yemeden içmeden kesildik. Devletimiz arıyor. Halen 4 çocuğumuza ulaşamadık. Biliyorsunuz Serdar çıktı ama diğer 4 evladımız hala çıkmadı” dedi.

Gençlere seslenen Mustafa Büyükizgi, “Gençlere sesleniyorum, binmesinler. Ne olursa olsun binmesinler. Açığa gittikleri zaman geri dönmeleri çok zor olur. Yetkililere de söylüyorum lütfen bunları kaldırsınlar. 30-40 milyon için bu canlar gitmesin. Bizim ricamız bunların kaldırılması veya güvenli yapılmasıdır. Ufak bir dalgaya gelemezler bunlar. Biz yandık başka aileler yanmasın. Kimsenin ekmeği ile oynamaya niyetimiz yok” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.