Adana Askf’den Başkan Karalar’a ‘Spora Destek’ Teşekkürü

Adana Askf’den Başkan Karalar’a ‘Spora Destek’ Teşekkürü
Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASFK) Genel Başkanı Ali Gülleri ve yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret ederek, amatör spor kulüplerine yaptığı...

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASFK) Genel Başkanı Ali Gülleri ve yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret ederek, amatör spor kulüplerine yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Karalar’ın öteden beri amatör spor kulüplerinin yanında ve yardımcısı olduğunu belirten AASKF Genel Başkanı Gülleri, “Bunun yanında son haftalarda açılışlarını yaptığınız Yaz Spor Okulları ve portatif yüzme havuzu çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendisinin de sporcu kökenli olduğunu belirterek, “Sporun ve sporcunun desteklenmesi gerektiği yönündeki görüşümüzü tüm kamuoyu yakından biliyor. Sporla ilgili olmak insanları birden çok alanda avantajlı duruma getiriyor. Bu nedenle spora yönelik bu olumlu tavrımızı sürekli hale getireceğiz” diye konuştu.

AASKF Genel Başkanı Ali Gülleri yeni dönemde amatör spor kulüplerine yapılacak yardımlar konusunu da görüştü. Gülleri, “Geçtiğimiz yıl bizim beklentilerimizin de çok üzerinde kaliteli malzemeler verdiniz. Sporcu kardeşlerimizin memnuniyetini bir kez daha size aktarmış olayım. Allah razı olsun sizden. En güzel, en kaliteli malzemeleri verdiniz sporcu kardeşlerimize” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.