Adana Demirspor - Boluspor Maçının Ardından

Adana Demirspor - Boluspor Maçının Ardından
PTT 1. Lig’in 3. haftasında Adana Demirspor, evinde Boluspor’u 1-0 mağlup etti.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Adana Demirspor karşılaşma...

PTT 1. Lig’in 3. haftasında Adana Demirspor, evinde Boluspor’u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Adana Demirspor karşılaşmasına hafta başından bu yana iyi hazırlanmıştık. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında da iyi oynadık. Rakibimiz karşında da bulduğumuz pozisyonlar vardı. Maçta bulduğumuz iki pozisyondan birini golle sonuçlandırabilseydik maçın seyri değişebilirdi. Maçın ikinci yarısında takımımız fazlasıyla geriye yaslandı. Ya golü biz atacaktık ya da Adana Demirspor atacaktı. Son dakika da golü kalemizde görmemiz kötü bir durum. Adana Demirspor’da son dakika da gol yeseydi kötü olurdu. Bizim için son dakika da golü kalemizde görmek de kötü oldu. Gelecek haftalarda daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Sahada mücadele eden her iki takımı da tebrik ediyorum” dedi.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü’nün cezasından dolayı katılamadığı basın toplantısında yer alan yardımcı antrenörü İlker Güven ise, "Öncelikli olarak ligin üçüncü haftasında 7 puanla lider durumda olmak bizleri gerçekten son derece mutlu etti. Ligin ilk iki haftasında ortaya koyduğumuz iyi futbol ve mücadeleci oyun rakiplerimize de bize karşı son iyi motive olmalarına neden oluyor. Boluspor’da çok iyi mücadele etti. Boluspor Adana Demirspor deplasmanına 1 puan alırsak iyi düşüncesi ile çıkmıştı ama karşılarında maçı sonuna bırakmayan iyi futbol oynayan bir Adana Demirspor vardı. Sahada futbol adaleti tecelli etti diyebiliriz. Oynamak isteyen ile oynamak istemeyen takım arasında ki fark son dakikada belli oldu.Karşılaşmayı izleyenlerde müsabaka boyunca görmüşlerdir. Kazandığımız için çok mutluyuz. Boluspor karşısında elde ettiğimiz galibieti teknik direktörümüz Osman Özköylü’ye armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.

PTT 1. LİGİN ÜÇÜNCÜ HAFTASINDA ADANA DEMİRSPOR, EVİNDE BOLUSPOR’U 1-0 MAĞLUP ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.