Adana Demirspor, Sarıyer'den Mutlu Dönüyor

Adana Demirspor, Sarıyerden Mutlu Dönüyor
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci karşılaşmasında Sarıyer’i 1-0 yenen Adana Demirspor’un teknik direktörü Ünal Karaman, oyuncularının girdiği pozisyonları değerlendirememesinden yakındı.

- Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci karşılaşmasında Sarıyer’i 1-0 yenen Adana Demirspor’un teknik direktörü Ünal Karaman, oyuncularının girdiği pozisyonları değerlendirememesinden yakındı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ünal Karaman, oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi. 3. bölgede sorunlar yaşadıklarına dikkat çeten deneyimli teknik adam, “Gerçekten bu oyunun ve girilen pozisyonların hakkı bu olmamalı. Son dakikalarda bir tehlike yaşadık. Allah korusun maçı berabere bitirebilirdik. Bir takım böyle oynuyor, bu kadar pozisyona giriyor ve bu kadar basit harcayabiliyorsa ceza çekmesi kadar doğal bir hadise yok. Biz bunu giderme anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben bugün oyuncu arkadaşlarımın gösterdiği performanstan memnunum” dedi.

“SKORUN DIŞINDA İSTEDİĞİMİZİ ALDIK”

Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya ise çok iyi bir maç olduğunu ifade etti. Her iki takımın da oyunu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştığını ifade eden Kaya, “Biz tabi ki 1-0 kaybettik ama 1-1 olabilirdi. Rakip 3-4 tane çok önemli pozisyon kaçırdı. Skor değil, skordan dolayı sadece maçı kaybettik. İkinci yarı neler yapabiliriz, nasıl bir planlama ile sahada yer alabiliriz bunu planladık. Skorun dışında istediğimizi aldık” diye konuştu.

ADANA DEMİRSPOR, SARIYER'DEN MUTLU DÖNÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.