Adana Demirspor’da İmza Şov

Adana Demirspor’da İmza Şov
PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Galatasaray’dan Umut Gündoğan, Gençlerbirliği’nden Artun Akçakın, Fenerbahçe’den Hakan Çinemre ve Erman Taşkın’ı sezon sonuna kadar renklerine bağladı.Adana D...

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Galatasaray’dan Umut Gündoğan, Gençlerbirliği’nden Artun Akçakın, Fenerbahçe’den Hakan Çinemre ve Erman Taşkın’ı sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

Adana Demirspor Tesisleri’nde yapılan imza törenine Başkan Vekili Ümit Onatça, Profesyonel Spor Dalları Sorumlusu Ertuğrul Doğaner, Hukuk İşleri Sorumlusu Demet Ertem ve futbolcular katıldı.

Transfer çalışmalarını yürütürken, takımın dengesinin etkilenmemesine son derece dikkat ettiklerini vurgulayan Onatça, "Her konuda olduğu gibi transfer politikamızda da titiz davrandık ve davranmaya da devam edeceğiz. Teknik ekibimizle birlikte çok büyük hassasiyet içerisindeyiz. İhtiyaç duyulan bölgelere takviye yaparak takımımızı daha da güçlendireceğiz. Aramıza katılan çok değerli oyuncularımızla birlikte camiamızın beklediği günlere koşacağız. Uzun yıllardır hiç de kolay olmayan bir başarı sürecini yakaladık. Güzel günler bizi bekliyor. Aldığımız dört futbolcumuz da karakterleri, kişilikleri düzgün oyuncular. Bu futbolcularımız ile ciddi eksikliklerimizi tamamladık. Takımımıza faydalı olacaklarına gönülden inanıyoruz. Kendilerine ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının Senegalli oyuncu Vieux Mbengue Ablaye’nin transferi konusundaki sorusuna ise Onatça, "Bu oyuncu tesislerimizde antrenmanlara çıktığını ve teknik ekibin izleyip bu konudaki kararını verecek” diye cevap verdi.

Galatasaray’dan kiralanan Umut Gündoğan, transferin ilk günlerinde süper lig takımlarıyla görüşmelerinin olduğunu ancak anlaşma sağlayamadığını belirterek, "PTT 1. Ligi’nde de taraftarı, camiası güçlü olan, ayrıca kaliteli bir takım olan Adana Demirspor’u her zaman için düşünmüştüm. Anlaştığım için çok mutluyum. Güzel günleri hep birlikte yakalayacağız” dedi.

Fenerbahçe’den kiralanan genç futbolcu Hakan Cinemre ise sezon başında Adana Demirspor’a transferinin son anda gerçekleşmediğini vurgulayarak, "Ancak kısmet bu güneymiş. Sezon sonunda gülen tarafın biz olmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Erman Taşkın ise, "Hakan gibi benim de sezon başında Adana Demirspor ile görüşmem olmuştu. Ancak gerçekleşmemişti. Şimdi ise anlaştığım için çok mutluyum. Beğeniyle izlediğim bir takıma gelmek çok sevindirici” dedi.

Gençlerbirliği’nden kiralanan Artun, Adana Demirspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Umut Gündoğan, Hakan Cinemre, Erman Taşkın ve Artun Akçakın kendilerini sezon sonuna kadar Adana Demirspor’un renklerine bağlayan imzayı attı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.