Adana Gençlikspor Kulübü Haltercileri Bartın’a Gitti

Adana Gençlikspor Kulübü Haltercileri Bartın’a Gitti
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Spor Kulübü’nden 13 halterci, Bartın’da 18-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Türkiye Gençler ve 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası”na hareket ettiler.

- Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Spor Kulübü’nden 13 halterci, Bartın’da 18-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Türkiye Gençler ve 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası”na hareket ettiler.

Bölge Halter Antrenörü Erdal Ekici, Türkiye Şampiyonası için aylardır antrenör Adil Gül ile birlikte hazırlık yaptıklarını, iyi bir ekibe sahip olduklarını, Türkiye’nin en iyi sporcularının Bartın’a geleceğini, 8’i bayan toplam 13 sporcunun büyük çoğunluğundan madalya beklediğini söyledi.

Bartın’da ki müsabakaların aynı zamanda milli takım seçmeleri niteliği taşıdığına dikkat çeken Ekici, en az 3 sporcunun milli takıma çağrılacağına inandığını, kendilerine her konuda destek olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti.

ADANA GENÇLİKSPOR KULÜBÜ HALTERCİLERİ BARTIN’A GİTTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.