"Adana İşi" Ekibine Adana Demirspor’dan Yemek

Adana İşi Ekibine Adana Demirspor’dan Yemek
Adana’da çekilen ve Adana Demirspor Kulübü’nün de konu edildiği “Adana İşi” filminin ekibine ATOSEV’de mavi-lacivertli kulüp Başkanı Sedat Sözlü tarafından öğle yemeği verildi. Film 24 Eylül’de vizyon...

Adana’da çekilen ve Adana Demirspor Kulübü’nün de konu edildiği “Adana İşi” filminin ekibine ATOSEV’de mavi-lacivertli kulüp Başkanı Sedat Sözlü tarafından öğle yemeği verildi. Film 24 Eylül’de vizyona girecek.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sözlü, Adana Demirspor’un başarıyı yakalayıp gündeme oturduğu bir süreçte Adana’da çekilen bir filmde yer almasının çok sevindirici bir durum olduğunu ifade ederek, tüm ekibe teşekkür edip, başarılar diledi.

Yemekte basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Başkan Sözlü, “Çok zorlu geçecek olan ligimize iyi bir başlangıç yapmak hepimizi sevindirdi. Futbolda son dakikada gelişen bir gol hem puan kazandırıyor, hem de kaybettirebiliyor. İlk 3 haftada beklentilerimizin üzerinde bir grafik çizdik. Sokakta, caddede, hastanede, kısacası her tarafta insanlar beni durdurup Adana Demirspor’un gidişatından duydukları memnuniyeti dile getiriyor. El birliğiyle mavi şimşeğimizi Süper Lig’e çıkartıp, 21 yıllık özleme son vereceğiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.