Adana Optimum'da Eğlenceli Turnuva

Adana Optimumda Eğlenceli Turnuva
Kurumlar arası ve kurum içi bowling turnuvalarına ev sahipliği yapan Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ndeki Playbowling Salonu, bu kez de Acıbadem Hastanesi çalışanlarını ağırladı. Acıbadem Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Muzaffer Yana

- Kurumlar arası ve kurum içi bowling turnuvalarına ev sahipliği yapan Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ndeki Playbowling Salonu, bu kez de Acıbadem Hastanesi çalışanlarını ağırladı. Acıbadem Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Muzaffer Yanarateş’in desteği ile düzenlen turnuva, hastane personelini bir araya getirdi. Tatlı bir rekabet içindeki heyecan ve eğlencenin doruğa ulaştığı turnuvada Acıbadem çalışanları çok keyifli zaman geçirdi.

Çalışanların aileleri ile birlikte katıldığı ve 160 kişinin yarıştığı turnuvada, “Kumbaracılar” takımı şampiyon oldu. “Lambed Strike” takımı ikinciliği elde ederken, “Husnuzan” takımı ise üçüncü oldu.

Kaliteli markaların ürünlerini uygun fiyata sunarak alışverişi herkes için zevk haline getiren Adana Optimum Outlet bünyesindeki Playbowling’te oldukça çekişmeli geçen turnuvanın ardından dereceye girenlere kupa hediye edildi.

ADANA OPTİMUM'DA EĞLENCELİ TURNUVA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.