Adana’da Kapkaç Anı Kamerada

Adana’da Kapkaç Anı Kamerada
Adana’da bir kapkaççının, genç kadının çantasını çalıp kaçması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Çantasını bırakmayan kadın yerde sürüklendi.Edinilen bilgiye göre, Çukurova ilçesi Güzelyalı M...

Adana’da bir kapkaççının, genç kadının çantasını çalıp kaçması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Çantasını bırakmayan kadın yerde sürüklendi.

Edinilen bilgiye göre, Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı’nda meydana gelen olayda, 27 yaşındaki Hazel Öztürk, akşam saatlerinde aracından inip evinin kapısına geldi. Öztürk, kapının şifresini girdiği sırada yanına gelen bir kişi çantasını almaya çalıştı. Öztürk omuzunda takılı olan çantayı vermek istemeyince şahıs gücünü kullanıp çantayı zorla almak istedi. Kapkaççı, çantayı almak isterken genç kadını yerde sürükledi. Genç kadın ise daha fazla dayanamayıp çantasını bırakmak zorunda kaldı.

Kapkaççı ise çantayı alıp kaçtı. Hazel Öztürk yerden kalkıp kapkaççının ardından koşmasına rağmen yetişemedi.

Kapkaç anı ise apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Kapkaç zanlısının daha önce de kapkaç ve hırsızlıktan çok sayıda kaydı olan Ali Can Y. (20) olduğunu belirledi. Polis ismi belirledikten sonra Ali Can Y.’nin gidebileceği yerlerde arama yaptı. Ali Can Y., Sümer Mahallesi’nde kapkaç yaparken suçüstü yakalandı. Zanlı sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilerek tutuklanıp cezaevine gönderildi.

ADANA'DA ZANLI ALİ CAN Y.'NİN, HAZEL ÖZTÜRK İSİMLİ BİR GENÇ KADININ ÇANTASINI KAPKAÇ YÖNTEMİYLE ALIP KAÇMASI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.