Adanalı Firmalar Yüzlerce İkili Görüşme Yaptı

Adanalı Firmalar Yüzlerce İkili Görüşme Yaptı
Türkiye’den milyon dolarlık alımların yapıldığı 19. Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü’ne Adana’dan da çok sayıda firma iştirak etti.

- Türkiye’den milyon dolarlık alımların yapıldığı 19. Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü’ne Adana’dan da çok sayıda firma iştirak etti.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) düzenlediği, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle gıda, tarım, hızlı tüketim malları ve ilgili makineneler sektörlerine yönelik ‘Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2013’ programına 130 ülkeden bin 450, Türkiye’den ise bin 500 iş insanı ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Yaklaşık 25 bin görüşmenin yapıldığı organizasyonda yabancı iş adamları Türkiye’den milyon dolarlık alımlar yaptı.

TUSKON çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) üyesi firmalar da ürettiklerini birinci elden tanıtma fırsatı buldular.

Ağan İthalat İhracat’dan Bünyamin Ağan ve Leyla Sonay, AT Engineering’den Ercan Çıtak, Azra Kimya’dan Uğur Delibaş, Bens Kimya’dan Merve Kaya ve Hülya Kaya, EFC Gıda’dan Yunus Emre Odabaşı, Kerem Trade’den Ahmet Doğanbey, Manier Tohum’dan İbrahim Mancak ve Fatih Mancak, Tatlıcı Köse’den ise Veli Karahan, Sümeyra Karahan ve Muhammed Emin Karahan 2 gün boyunca yüzlerce ikili iş görüşmeleri gerçekleştirirken ATC Makine sahibi Mehmet Kurşun da stant açarak ürettiklerini alım için ülkemize gelen yabancı iş adamlarına tanıtma fırsatı buldular.

ADANALI FİRMALAR YÜZLERCE İKİLİ GÖRÜŞME YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.