Adanaspor, 3 Puanla Rahat Bir Nefes Almak İstiyor

Adanaspor, 3 Puanla Rahat Bir Nefes Almak İstiyor
PTT 1. Lig’de pazar günü Denizlispor’u ağırlayacak olan Adanaspor’un teknik sorumlusu Eyüp Arın, karşılaşmadan çıkartacakları 3 puanla rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.Turuncu-beyazlı takım...

PTT 1. Lig’de pazar günü Denizlispor’u ağırlayacak olan Adanaspor’un teknik sorumlusu Eyüp Arın, karşılaşmadan çıkartacakları 3 puanla rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

Turuncu-beyazlı takım, Denizlispor maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi Başkan Bayram Akgül, oyuncularla sahada kısa bir toplantı yaptı. Akgül’ün ardından teknik sorumlu Arın da oyuncularla kısa bir konuşma yaptı.

Toplantıdan sonra antrenman kondisyon çalışması ile başladı. Turuncu-beyazlı takımın Eyüp Arın yönetimindeki idmanı taktik ağırlıklı çift kale maçla son buldu.

Arın, taraftarın oyuncuları dirilteceğine inancının tam olduğunu belirterek, “Çok zor günümüzde taraftarımız her zaman yanımızda oldu. Taraftarımızın oyuncularımıza olağanüstü destek vererek dirilteceğine inanıyorum. Kazanınca her şey bitmeyecek. Sadece biraz nefes alacağız. Kaybedince de bir şey bitmeyecek ama daha çok sıkıntıya düşeceğiz. O yüzden kazanıp biraz daha nefes almak istiyoruz” dedi.

TURUNCU-BEYAZLI TAKIM, DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI OSMAN YEREŞEN TESİSLERİ’NDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.