Adem Özköse gençlere islam coğrafyasını anlattı

Adem Özköse gençlere islam coğrafyasını anlattı
Gençlik ve Spor Bakanlığı projelerinden olan Adem Özköse ile Alem-i İslam Sohbetleri programı; 27 Ekim 2016 perşembe günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı projelerinden olan Adem Özköse ile Alem-i İslam Sohbetleri programı; 27 Ekim 2016 perşembe günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İstiklal Marşı ve sonrasında bu vatanı Bağımsızlığımızı ve İslamı bizlere hediye eden tüm aziz şehitlerimiz ve 15 Temmuz şehitleri ruhuna Fatiha armağan edildi, daha sonra program Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ali İhsan Kabakcı'nın selamlama konuşması ile devam etti.

 Akabinde beklenen an geldi ve “Bir camiye, mescide girdiğimde namaz kılan gençleri seyretmek beni çok mutlu ediyor. Namazına önem veren, bu kirlenmiş çağda günahlara karşı namazı kendine kalkan kılan her gencin alından öpmek gerek...” diyen Adem Özköse sahneye çıktı ve 2000 kişinin katılımı ile gerçekleşen program da gençlerimize seslendi. Özellikle de Özköse'nin  15 Temmuz gecesi ile ilgili yaşadıklarını anlattığı bölümde konuşması sık sık gençlerin tekbir sesleri ile bölündü. Özköse İslam coğrafyasında Anadolu'nun taşıdığı manevi değere vurgu yaparken, farklı ülkelerden bunları örnekler ile açıkladı. Anlatılan anektotlar içinde Mavi Marmara Gemisiyle Gazze'ye Anadolu'dan  bir köy çocuğunun gönderdiği çikolataları anlattığı anısı salonda duygulu anlar yaşattı. Yaklaşık bir buçuk saat süren sohbet programı sonunda Adem Özköse gençlere kitapların imzaladı.

 Adem Özköse kimdir ; Samsun'un Çarşamba ilçesinde doğdu. Babası Mustafa Özköze, annesi Kevser Özköse. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Gerçek Hayat ve Akit gazetelerinde çalıştı. Milat gazetesinde köşe yazarı. Gerçek Hayat gazetesinin Ortadoğu Temsilcisi. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 

1-20161028095044.jpg2-20161028095044.jpg3-995.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.