Adıyaman Tanıtım Günleri’ Canlı Yayınlanacak

Adıyaman Tanıtım Günleri’ Canlı Yayınlanacak
1994 yılından bu yana Adıyaman’da yayın hayatını sürdüren Mercan TV, bugün itibarıyla hem ulusal olarak hem de yerel olarak yayın akışına devam edecek.

- 1994 yılından bu yana Adıyaman’da yayın hayatını sürdüren Mercan TV, bugün itibarıyla hem ulusal olarak hem de yerel olarak yayın akışına devam edecek.

20 yıldır Adıyaman’ın sesi olan Mercan TV, bugün itibariyle ulusal yayından yayına başlayacak. TÜRKSAT 2A frekansında yer alan Adıyaman’ın ilk ve tek TV’si, ulusal yayındaki ilk deneyimini de 25-28 Eylül tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleştirilecek olan ‘Adıyaman Tanıtım Günleri’nde ortaya koyacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan ve bu gelişmenin Adıyaman’a hayırlı olmasını dileyen Mercan TV Genel Müdürü İbrahim Aslan, “2012 yılında başına geçtiğimiz Mercan TV için o tarihten bu yana verdiğimiz ulusal yayın mücadelemiz sonunda hayata geçirildi. Bize bu süreçte destek olan AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Mehmet Metiner ve AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'a ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Tek gayesi Adıyaman olan, Adıyaman’ın sesini dünyanın dört bir köşesine götürme kararlılığında olan bu televizyon her kesime hitap edecek. Dil, din ve ırk gözetmeksizin herkesin sesi olacak olan Mercan TV’nin objektif yayınlarını ilerleyen süreçte herkes görecek” diye konuştu.

Aslan ayrıca, Mercan TV’nin bundan sonra TÜRKSAT 2A üzerinden şu yollarla izlenebileceğini belirtti: Frekans: 12130, Sembol: 27500, Pol Vertical-Dikey.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.