Adıyaman Üniversitesi 8. Bahar Şenlikleri Başlıyor

Adıyaman Üniversitesi 8. Bahar Şenlikleri Başlıyor
Adıyaman Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahar şenliklerinin sekizincisi başlıyor.Birçok kültürel ve sanatsal etkinliği yer aldığı şenlikler 7 Mayıs Perşembe günü Adıyaman...

Adıyaman Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahar şenliklerinin sekizincisi başlıyor.

Birçok kültürel ve sanatsal etkinliği yer aldığı şenlikler 7 Mayıs Perşembe günü Adıyaman Üniversitesi Gençlik Meydanı’nda resmi törenle başlayacak. Şenliklerde lunapark, konserler, sergiler, yarışmalar, kick boks gösterileri ve şiir dinletileri gibi çok çeşitli etkinlik yer alıyor. Üç gün sürecek olan etkinlikler ünlü pop rock grubu Gece Yolcuları’nın konseri ile bitecek.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, “Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz bahar şenliklerimizin bu yıl sekizincisini gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin beklentileri doğrultusunda şekillendirdiğimiz etkinliklerin dolu dolu geçeceğine inanıyorum. Hem hoşça vakit geçirmeleri, hem eğlenirken öğrenmeleri, hem de yıl boyu yoğun geçen temponun ardından rahatlamaları için bir fırsat olacaktır. Bahar şenliğimizin kardeşçe, sağlıkla ve huzurla geçmesini diliyor ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.