Adıyaman’da Kerkük İlahi Grubu Rüzgârı Esti

Adıyaman’da Kerkük İlahi Grubu Rüzgârı Esti
Adıyaman Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kerkük İlahi Grubu konseri yoğun ilgi gördü.Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları ismiyle her akşam Demokrasi Parkında teravih namazı so...

Adıyaman Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kerkük İlahi Grubu konseri yoğun ilgi gördü.

Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları ismiyle her akşam Demokrasi Parkında teravih namazı sonrası yapılan etkinlikler kapsamında Kerkük İlahi Grubu Adıyamanlılarla buluştu.

Kerkük İlahi Grubu programda söyledikleri ilahiler ve ağıtlarla Adıyamanlılara duygu dolu anlar yaşattı.

Irak Din Âlimleri Konseyi Kerkük Sorumlusu Şeyh Adil Şeyh Mahmut, kardeş şehir Kerkük’ten Adıyaman’a selam getirdiklerini belirterek, “Kerkük’ten buraya gelmiş bulunmaktayız. Hepinizi selamların en güzeli olan Cenab-ı Allah’ın selamıyla selamlıyoruz. Farklı ülkelerden olsak bile hepimiz aynı dinin mensuplarıyız, hepimiz din kardeşiyiz ve aynı coğrafyanın insanlarıyız. O yüzden birçok ortak özelliğe sahibiz. Bunun için kendimizi burada yabancı gibi görmüyoruz. Konuk sever Adıyaman’dan Allah razı olsun. Bu akşam bu şerefe nail olmamıza vesile Sayın Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya ve Kültür - Sosyal İşler Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” diye ifade etti.

Başkan Kutlu ise, “Kerkük ilahi gurubunun lideri Şeyh Adil Mahmut Mollaoğlu ve ekibine bizlere güzel bir gece yaşattıklarından ötürü şahsım ve Adıyamanlılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen konsere AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu ve çok sayıda konuk katıldı.

KERKÜK İLAHİ GRUBUNA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.