Adıyaman’da Spor Alanında Köy-kent Ayrımı Kaldırılıyor

Adıyaman’da Spor Alanında Köy-kent Ayrımı Kaldırılıyor
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca Adıyaman merkez ve köylerde bulunan 44 adet okula basketbol, voleybol ve sentetik çim yüzeyli futbol sahaları...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca Adıyaman merkez ve köylerde bulunan 44 adet okula basketbol, voleybol ve sentetik çim yüzeyli futbol sahaları yapılacak.

Yapılacak spor tesisleri ile Adıyaman’da spor alanında köy kent ayrımı ortadan kaldırılıyor.

Adıyaman Merkez ve köylerde bulunan 44 adet okula spor tesisi yapılması amacıyla sahalarda Gençlik ve Spor Bakanlığı reklam panosunun yer alması karşılığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi hesabına 2 milyon 500 bin TL. aktarıldı.

44 adet okula spor tesisi yapılması için Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş arasında protokol imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Mahmut Demirtaş, “Spor Toto Teşkilatımız, daha önceleri de ilimizde eğitim, spor ve sosyal faaliyetlere büyük destek vermiştir. Bugünde yaptığımız protokol ile ilimiz merkez ve köylerde bulunan 44 adet okula spor tesisi yapılması amacıyla reklam karşılığı 2 milyon beş yüz bin tl valiliğimiz hesabına aktarmışlardır. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, merkez ve ilçelerde hayata geçirdiği çok önemli spor yatırımlarına kırsalda da devam etmektedir. Köylerimizde yapacağımız spor tesislerini gençlerimizin istifadesine sunarak, kırsal alanda yaşam kalitesini daha da yükselterek köy-kent ayrımını ortadan kaldırmış olacağız. Her talebimizi olumlu karşılayarak ilimize verdikleri destekten ötürü gençlik ve spor bakanımıza, ilimiz milletvekillerine ve spor toto teşkilat başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin artarak devam edeceğine ve Adıyaman’ın spor alanında bir cazibe merkezi olacağına yürekten inanıyorum. Bu protokol ile spor alanında artık köylerimizi de şehirlerden farksız hale getireceğiz. Yapılacak spor tesislerinin Adıyaman’ımıza ve insanımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.