Adü Ailesi İftarda Buluştu

Adü Ailesi İftarda Buluştu
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Ramazan ayı dolayısıyla Tralleis Meydanı’nda ADÜ personeli ile ailelerini birlik ve kaynaşma iftarında ağırladı.Yoğun katılımla gerçek...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Ramazan ayı dolayısıyla Tralleis Meydanı’nda ADÜ personeli ile ailelerini birlik ve kaynaşma iftarında ağırladı.

Yoğun katılımla gerçekleşen iftara ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı ve Prof. Dr. Törün Özer’in yanı sıra Genel Sekreter V. Doç. Dr. Eyyüp Mennan Yıldırım, ADÜ personeli ve aileleri katıldı. Semazen gösterisi, Osmanlı Şerbetçisi ve Aydın’ın geleneksel lezzeti ‘Keşkek’ iftara renk kattı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca iftar öncesinde yemeklerin başına geçerek Adnan Menderes Üniversitesi personeli ve ailelerine yemekleri kendi elleriyle dağıttı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen ADÜ personeli, büyük iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Adnan Menderes Üniversitesi Camisi İmam Hatibi Muhammed Aydın’ın gerçekleştirdiği iftar duasının ardından Adnan Menderes Üniversitesi personeline gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, “Ramazan Ayı rahmet, bereket, mağfiret ve paylaşım ayı. Biz elimizde olanları paylaşmak istedik. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından semazen gösterisiyle devam eden programın sonunda, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın masaları tek tek gezerek üniversite personeline katılımlarından dolayı teşekkür etti.

ADÜ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.