Adü, Şehirler Ve Kültürler Projesi Kapsamında 82 Öğrenciyi Ağırladı

Adü, Şehirler Ve Kültürler Projesi Kapsamında 82 Öğrenciyi Ağırladı
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında Malatya ve Gaziantep’ten gelen 82 öğrenciyi ağırladı.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Ayd...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında Malatya ve Gaziantep’ten gelen 82 öğrenciyi ağırladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aydın Gençlik Merkezi tarafından gençlerin tarihi ve kültürel yönden zengin çevre iller ile tanışması ve gençler arasında diyaloğun arttırılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği ‘Şehirler ve Kültürler Projesi’ kapsamında Malatya ve Gaziantep’ten 82 öğrenci 3 Ağustos 2015 tarihinde Adnan Menderes Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Adnan Menderes Üniversitesi’ni ziyaret eden öğrencilere ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Üniversite tanıtıldı ve bağımlılık hakkında da bilgiler verildi. ADÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Sosyolog Öğr. Gör. Mehmet Atik, Adnan Menderes Üniversitesi ve ADÜ Ailesini tanıtan kısa bilgilendirme konuşmasında, gençleri üniversitede bekleyen fırsatlar ve bu süreçte öğrencilerin yapması gerekenler konusunda bilgilendirdi. Mevlana-Farabi Öğrenci Değişim Programları ve Erasmus hakkında da öğrencilere bilgiler aktaran Atik, gelen soruları cevapladı.

ADÜ Gençlik Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde görevli Uzman Psikolog M. Neslihan Turgut’un da, ‘Madde Bağımlılığı’ başlıklı sunum gerçekleştirdiği program, fotoğraf çekimiyle son buldu.

ADÜ, ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER PROJESİ KAPSAMINDA 82 ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.