Advocaat’tan van Persie açıklaması

Advocaat’tan van Persie açıklaması
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, van Persie'nin henüz hazır olmadığını söyleyerek, "Şu anda fiziksel kondisyonerimizle çalışıyor. Daha iyi...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, van Persie'nin henüz hazır olmadığını söyleyerek, "Şu anda fiziksel kondisyonerimizle çalışıyor. Daha iyi forma girebilmek için elinden geleni yapıyor. Zaman gerekiyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de karşılaştığı Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat açıklamalarda bulundu.

"MAÇI HAK ETTİĞİMİZ DÜŞÜNÜYORUM"

İlk yarıdaki takımın performansından şikayeti olmadığını söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, "Hücum futbolu oynadık, etkiliydik. Herkes keyif aldı. Tek gol attık. Tek hatamız buydu. Bundan ders almalıyız. İlk yarıda çok enerji harcadık. İkinci yarı rakibin iyi olması normal. Çünkü kaybedecekleri yoktu. Bireysel bir hatadan rakibimiz golü buldu. Son anda golü bulmamız iyi oldu. Maçı hak ettiğimiz düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Scout ekibi hakkında açıklamalarda bulunan Advocaat, "Fenerbahçeli eski oyunculardan ekibimiz oluşuyor. Yabancı kişilerden oluşmuyor. Rakiplerimizi izleyen kişiler Fenerbahçeli eski futbolcular. Programlarla rakiplerimi izliyoruz. Rakipler anlamında bir sır kalmadı. Her tülü bilgi bize geliyor" ifadelerini kullandı.

"KUPALAR SEZON SONU KAZANILIYOR"

Hedeflerinin sorulması üzerine Dick Advocaat, "3 maçtan 1 puan aldığımızda da aynı şeyi söyledim. Kupalar sezon sonu kazanılıyor. Hiçbir şey değişmedi. 2 maçta 6 puan almamız güzel. Şu an yukarıdaki takımlarla 4 puan fark var. Her şey bizime elimizde. 1 puanla aldığımız 3 maçın 3'ünde de biz iyiydik. Herkesin formda olmaması ile alakalı da olabilir. Biz 3 maçı da kazanma şansına sahiptik. Bu benim fikrim" ifadelerini kullandı.

"ROBİN VAN PERSİE HAZIR DEĞİL"

Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie'nin oynamaması hakkında da açıklamalarda bulanan Advocaat, "Hazır değil. Hazır olmalı. Şu anda fiziksel kondisyonerimizle çalışıyor. Daha iyi forma girebilmek için elinden geleni yapıyor. Zaman gerekiyor" diye konuştu.

"İNANMAYA BAŞLADIĞI ZAMAN GELECEKLERDİR"

Advocaat, sarı-lacivertli taraftarlar için ise, "İyi futbol görmek istiyorlarsa ilk yarıyı kaçırdılar. Zamanla meselesi. Kazanmaya devam edersek, onlarda inanmaya başladığı zaman geleceklerdir" dedi.

"AATİF CHAHECHOUHE'NUN BEKLEMESİ LAZIM"

Aatif Chahechouhe'nun oynamaması hakkında da konuşan Hollandalı çalıştırıcı, "Şans geleceği günü beklemesi gerekiyor. 11 kişi sahaya çıkıyor. Beklemeli. Diğer oyunculardan iyi olduğunu göstermesi lazım. Sezon uzun. Herkese şans gelecek" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.