Aesob Başkanı Sevimçok’tan Bayram Mesajı

Aesob Başkanı Sevimçok’tan Bayram Mesajı
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, İslam aleminin ve esnafın Ramazan Bayramı’nı kutladı.

- Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, İslam aleminin ve esnafın Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, bayramın tüm Türk-İslâm alemine ve esnaf camiasına hayır ve hasenat getirmesini temenni etti. Sevimçok, “On bir ayın sultanı olarak nitelendirilen mübarek Ramazan ayını büyük bir maneviyat ve huşu içinde tamamlamanın ve bayramına ermenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği bu güzel bayram günlerinde hepimiz üzerimize düşen görevleri yerine getirip bayramın anlamına ve ruhuna göre hareket ederek, akrabalar, dostlar ve komşuları ziyaret etmenin dışında, sadece sıcak bir tebessüme ve tatlı söze ihtiyacı olan, huzurevlerinde ve yetiştirme yurtlarında hayatlarını devam ettirmek zorunda kalan yaşlılarımızı ve kimsesiz çocuklarımızı da ziyaret etmeliyiz. Çünkü bayramlar, milletimiz için yardımlaşma, sevinç, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı en müstesna günlerdendir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.