Aesob Başkanı Sevimçok’tan Kadir Gecesi Mesajı

Aesob Başkanı Sevimçok’tan Kadir Gecesi Mesajı
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, müslüman aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.

- Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, müslüman aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok yaptığı yazılı açıklamada, “Şüphesiz ki hepimiz, on bir ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayının içerisinde bulunan ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İslam dinimizdeki en kutsal ve en faziletli gece Kadir Gecesi’dir. Çünkü yüce Kur’an bu gece inmiştir. Bu gecenin de öyle bir anı vardır ki o anda yapılan tüm ibadet ve dualar mutlaka kabul olur” ifadelerine yer verdi.

Manevi duyguların en üst seviyelere yükseldiği bu kutsal zalimin zulmü altında ezilen tüm Müslümanlar için dua edilmesini isteyen Sevimçok açıklamasında şunları kaydetti:

”Yine bu çok özel olan gece de tüm dargınlıklara ve kırgınlıklara son verelim. Sevgi, saygı ve hoşgörüyü elden bırakmayalım. Bu vesileyle ben tüm Müslüman aleminin ve esnafın Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu gecenin içinde barındırdığı nimetlerden de herkesin faydalanabilmesini cenabı Allah’tan niyaz ederek, herkesin kandilini kutluyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.