Afete Hazır Okul Projesi Eğitimleri Başladı

Afete Hazır Okul Projesi Eğitimleri Başladı
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Formatör Öğretmenleri tarafından, ‘Afete Hazır Okul Kampanyası İşbirliği Protokolü’ kapsamında Afete Hazır Okul Projesi Eğitimleri verilmeye başladı.Milli Eğitim Bakanlığı il...

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Formatör Öğretmenleri tarafından, ‘Afete Hazır Okul Kampanyası İşbirliği Protokolü’ kapsamında Afete Hazır Okul Projesi Eğitimleri verilmeye başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) arasında afet zararlarının azaltılması için toplumun bilinçlendirilmesi amacıyla imzalanan ‘Afete Hazır Okul Kampanyası İşbirliği Protokolü’ kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Formatör Öğretmenleri tarafından Afete Hazır Okul Projesi Eğitimleri verilmeye başladı. ‘Okul Afet Acil Durum Planları Hazırlama’ ve ‘Afet Bilinci Eğitimi’ konularında Maarif Müfettişi Hasan Ali Akgül başkanlığında, Sivil Savunma Bölüm Şefi Feyzullah Gümüş, Formatör Öğretmenler Ahmet Arıcan, Kadir Durmaz ve Aydemir Kenar tarafından verilen eğitimlere her eğitim kurumundan bir yönetici ve Okul Afet Acil Yönetim Kurulu Üyesi öğretmenler katıldı. Lapseki, Gelibolu, Biga ve Çan’da gerçekleştirilen eğitimler, diğer ilçelerde de belirlenen tarihlerde sürdürülecek.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FORMATÖR ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN, ‘AFETE HAZIR OKUL KAMPANYASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ KAPSAMINDA AFETE HAZIR OKUL PROJESİ EĞİTİMLERİ VERİLMEYE BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.