Afşin Belediyesi Kışa Hazır

Afşin Belediyesi Kışa Hazır
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, belediyenin ekip ve ekipmanlarıyla bu yıl da kışa hazır olduklarını belirterek, kar ve buzlanmaya karşı erken önlem aldıklarını bildirdi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,  belediyenin ekip ve ekipmanlarıyla bu yıl da kışa hazır olduklarını belirterek,  kar ve buzlanmaya karşı erken önlem aldıklarını bildirdi.

Başkan Güven, yaptığı açıklamada, kışla ilgili hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, "Karla mücadele çalışmalarında müdahaleyi hızlandırmak için tuz stoku yaptık,  araçlarımızı ayarladık, 2 greyder ve kürüyücü takılmış kazıcı, yükleyicimiz, kamyonlarımız tuzlama araçlarımız hepsi hazır." dedi.

Karla mücadele çalışmaları kapsamında, personeller arasında iş bölümü yapıldığını aktaran Güven, " Karla mücadele ekibimiz, kar yağışı başladığında hemen harekete geçip üçlü devriye geçiyor.  Tüm yol aralarımızda bizim görev ve alanlarımızdaki yerlerde vatandaşlarımıza sıkıntı yaşatmadan kış aylarını geçireceğiz. Yine Büyükşehir de hazırlığını yaptı özellikle grup yolları Büyükşehir sorumluluğunda tüm hazırlıklar yapıldı. Her yıl bir önceki yıldan daha hazırız kışa hem Afşin Belediyesi hem büyükşehir belediyesi olarak. Büyükşehir belediyesi de yine hazırlıklarını ekipmanlarını ayarladılar. Onlarda kar yağışı başladığında hava durumunu sürekli takip ediyorlar. Büyükşehirle de sürekli irtibat halinde müdahaleleri yapıyoruz, yapacağız. Kar yağışı olduğunda grup yollarında ekipler yetişmekte zorlandığında bizde ekiplerimizi grup yoluna gönderiyoruz. Biz zorlandığımızda da büyükşehir mahalle aralarında bize yardımcı oluyor. Afşin Belediyesi ve büyükşehir belediyesi olarak kışa hazırız. Rabbim İnşallah bu kışı da sağ salim vatandaşlarımızla birlikte geçirmeyi nasip etsin. Rabbim Rahmetini esirgemesin inşallah’ açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.