Afşin Belediyesi Mahalle İftarlarında Sevin Grubu İle Buluştu

Afşin Belediyesi Mahalle İftarlarında Sevin Grubu İle Buluştu
Afşin Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Mahalle İftarları programı kapsamında Sevin grubunun tümüyle birlikte Sevin Şabenler Mezrasında bulunan Fatih ilköğretim okulu bahçesinde iftar yaptı.

Başkan Güven, düzenlenen mahalle iftarları ile eski mahalle kültürünü yeniden canlandırmak, gelecek kuşaklara mahalle anlayışını ve eski ramazanları aktarabilmek, birlik beraberlik duygusunu, yardımlaşmayı güçlendirebilmek amacı ile yapıldığını söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiç bir güçlük yok;

İftarda mahalle sakinleri ile sohbet ederek, sorunlarını da dinleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “ Bir mahalle iftarında daha vatandaşlarımız ile birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cenabı hak inşallah bizlere bayramlara erişmeyi, bayramı da birlikte yaşamayı nasip eder. Bu tür etkinliklerimizi her yıl geleneksel olarak devam ettirerek, tüm dünyaya Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız engelin olmadığı mesajını veriyoruz. Kardeşliğimizin, beraberliğimizin ve yardımlaşma duygularının en çok yaşandığı bu mübarek ayın ülkemize, Afşin’imize hayırlar getirmesini temenni ederek,Teşriflerinizden dolayı siz sevin mahalle sakinlerimize teşekkür ediyor, Yüce Rabbimden oruçlarımızın ve ibadetlerimizin kabulünü niyaz ediyorum” dedi.

1-575.jpg

2-454.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.