Afşin Belediyesinden geleneksel ''osmanlı şerbeti'' ikramı

Afşin Belediyesinden geleneksel ''osmanlı şerbeti'' ikramı
Afşin Belediyesi Regaip Kandili münasebetiyle Eshab-ı Kehf Külliyesine ibadet için gelen vatandaşlara geleneksel hale dönüştürdüğü Osmanlı Şerbeti ikram etti.

Kandillerin en yoğun kutlandığı Eshab-ı Kehf Külliyesine Afşin Belediyesi görevlilerince çadır kuruldu. Afşin Belediyesi Yatsı namazı sonrası vatandaşlara lokum ve Osmanlı Şerbeti ikram etti.

a10a0897.jpga10a0914.jpg

a10a0845.jpg

Osmanlı Şerbeti dağıtımına katılan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven:" Regaip Kandili münasebetiyle artık geleneksel hale getirdiğimiz vatandaşlarımıza Osmanlı Şerbeti ikramlarında bulunuyoruz. Ayrıca kandil gecelerinde tüm vatandaşlarımızın Eshab-ı Kehf’te kandil geceleri atmosferini yaşayabilmeleri için de belediyemiz tarafından ücretsiz araçlar tahsis ediyoruz. Böyle güzel gün ve gecelerde Kandiller Manevi iklimlerin yaşandığı mübarek anlardır.

a10a0856.jpg

Bu anlamlı gecede böyle bir hizmeti vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz için mutluyuz. Bu duygu ve düşünceler ile Afşin’imizin, Kahramanmaraş’ımızın, Ülkemizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandilini kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerinde bulundu.

a10a0868.jpg

Afşin Belediyesinin ikramını gören vatandaşlar memnuniyetlerini ifade ederken, dağıtılan Osmanlı Şerbeti büyük ilgi gördü.

a10a0888.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.