Afşin İçme Suyunda Sona Yaklaşıldı

Afşin İçme Suyunda Sona Yaklaşıldı
KASKİ Genel Müdürlüğü Afşin İlçesinin içme suyu şebeke çalışmalarını % 80 oranında tamamladı.

KASKİ Genel Müdürlüğü Afşin İlçesinin içme suyu şebeke çalışmalarını % 80 oranında tamamladı.

2015 Yılında çalışmalarına başlanılan Afşin içme suyu şebeke hattı kapsamında toplam 232 km şebeke hattı yenileniyor. Çalışmalar kapsamında 190 km şebeke hattı yapımı tamamlandı. Tamamlanan kısımlarda abone bağlantılarını yapmaya başlayan KASKİ, yeni şebekeden abonelere su vermeye başladı.

2-20160825151947.jpg

Altunok:’’ Her Yıl, Önceki Yıldan Daha İyi Olacak Demiştik’’

Afşin’de yapımı devam eden şebeke ve depo çalışmalarını inceleyen KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok, basın mensuplarına çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Altunok konuşmasında:’’ 2014 yılında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’un talimatıyla öncelikli olarak Afşin İlçemizin şebeke sorununu ele aldık ve kısa sürede çalışmalara başladık. Çalışmalara başladığımızda Afşin’li vatandaşlarımıza her yılın önceki yıldan daha iyi olacağını söyledik. Çok şükür ki bugün itibariyle çalışmalarımızın %80’ini tamamladık. 3000 abone bağlantısını yaparak yeni hattan vatandaşlarımıza içme suyu verdik. Kalan şebeke hattında, depo ve abone bağlantılarında çalışmalarımız devam ediyor. Afşin’li vatandaşlarımıza bu süreçteki göstermiş oldukları sabır ve anlayışları için şükranlarımı sunuyorum’’ Dedi.

14-030.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.