AFŞİN KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI MUHTARLARLA BULUŞTU

AFŞİN KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI MUHTARLARLA BULUŞTU
Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kaymakam Budan, Afşin Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, her ayın ilk çarşamba günü mahalle muhtarları ve daire amirleriyle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunacağını söyledi.

Afşin'de yapılan projeler, güvenlik, altyapı, sağlık, eğitim, tarım gibi kamu hizmetleri hakkında muhtarları bilgilendirmek istediklerini ifade eden Budan, bu toplantılarda mahalleleri ilgilendiren konuları görüşeceklerini belirtti.

Altı ayda bir yapılmak üzere de tüm sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, daire amirleri ve muhtarların katılacağı daha geniş bir toplantı düzenlemek istediklerini anlatan Budan, "Bu buluşmalarımızın ilçemizdeki işleri hızlandıracağına inanıyorum." diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise mahalle muhtarlarıyla her fırsatta bir araya gelerek yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında sürekli istişare halinde olmak istediklerini söyledi.

Her ay düzenlenecek toplantılarla birlikte hızlı ve etkin devlet anlayışının ilk adımlarını atılacağını ifade eden Güven, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sistem değişikliğine gidilirken söylediği gibi bürokraside zaman kaybedilmesini önlemek ve diğer işlerde hızlı hareket edilmesi için önemli bir adım olacak." dedi.

Konuşmaların ardından, daire amirleri mahalle muhtarlarına kendi kurumlarınca yürütülen çalışmalarla alakalı bilgilendirmede bulundu. Ardından mahalle muhtarları da vatandaşların istek ve taleplerini daire amirlerine ileterek sorunların çözüme kavuşturulmasını istedi.

c077c3633301984002b6328604e9b082_a.jpgdsc_2237_large.jpg

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.