AFŞİN K.Y.K. KIZ YURDU KARİYER GÜNLERİ

AFŞİN K.Y.K. KIZ YURDU KARİYER GÜNLERİ
Afşin Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen Kariyer Günlerine Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuk olarak katıldı.

Afşin Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen Kariyer Günlerine Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuk olarak katıldı.

Afşin Hükümet Konağı Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Kız Yurdu Müdürü Ebru İnaner, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Kariyer Günleri etkinliğinde konuşan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, hayatından ve kariyerinden kesitler anlatı.

Belediye Başkanı olduğundan bu yana geçen süreçten de bahseden Başkan Güven; “Afşin Belediyesinde iş anlayışını değiştirmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Belediyemizde satın alamadığımız her şeyi üretmeye başladık. Bir kaynak makinasıyla banklar ve piknik masasları, geri dönüşüm malzemeleriyle ise seralar oluşturarak çiçekler üretmeye başladık.” dedi.

Açılış konuşmalarında Başkan Güven şu ifadeleri kullandı; ”Çoğunuz hayatınızın baharındasınız, eğitim hayatınız ya bu yıl başladı yâda bitecek. Bundan sonraki hayatınızda belki de ailenizin koruyucu kanatlarının altından sıyrılıp, kendi başınıza ayakta kalma mücadelenizi başlatacaksınız. Hayatta şöyle bir prensibim oldu. Tecrübe kazanmak için illa yaşamak gerekmiyor. Yaşanan tecrübeler varsa alır kullanırım. O tecrübeyi yeniden yaşamanın bir anlamı yok ancak zaman kaybı olur. Lise, üniversite, iş hayatı gibi tecrübeyi paylaşmak da bu anlamda önemli. Bu etkinliğe yapılan davet beni onure etti. Bunun için sayın yurt müdürümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Güven’e öğrenciler tarafından çiçek taktim edildi. Başkan Güven tarafından da öğrencilerine Çanakkale konulu kitaplar hediye edildikten sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu.

kiz-yurdu-(4).jpgkiz-yurdu-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.