Afşin’de Tahir Hoca Sevgisi

Afşin’de Tahir Hoca Sevgisi
MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Afşinlilerle kucaklaştı.

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Afşinlilerle kucaklaştı.

Afşin İlçe ziyaretinde bulunan MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, “Başkan Tahir Hoca” sloganları eşliğinde coşku ile karşılandı.

Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız ile esnaf ziyaretlerinde bulunan Akgemci, esnafın sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

1-039.jpg

Esnafın sıcak ilgisiyle karşılan Akgemci, Yıldız ve kendisi için destek istedi ve yüz ağartan yüz projesini anlattı.

Afşin’in hizmet alması için proje adamlarının yerel yönetimlerde yetki sahibi olması gerektiğine dikkat çekerek, büyükşehir yasası hakkında da bilgiler aktardı.

İlgiyle dinlenen Akgemci; “31 Mart’tan itibaren büyükşehir yasası ile yönetileceğiz. Büyükşehir Bütçesi de sizlerin ödediği gelir vergilerinin % 6’sından oluşuyor. Bu çok büyük bütçe.  Yani sizlerin alın terinden oluşan bu bütçe işin ehline teslim edilmeli ki hizmet olarak dönsün. Belediye başkanı iktidar partisinden olursa daha iyi hizmet alırız düşüncesi yanlış. Zaten sizlerde hizmet alamamaktan yakınıyorsunuz” dedi.

Adem yıldız’ın tecrübeli ve başarılı bir belediye başkanı olduğunu da hatırlatan Akgemci; “İnşallah Adem Başkan ile omuz omuza verip sizlere en üst seviyede hizmet sunacağız.

Büyükşehir Belediyesi artık eğitim, sağlık, tarım, turizm vs. her alanda yetki ve sorumluluk sahibi.

Afşin gelişmişlikten hiç nasibini alamamış. Alt yapısı ile en gelişmiş ilçe haline gelmesi lazımdı. Ancak ilçenin değerleri gün yüzüne çıkarılmamış.

İnşallah biz bunu başaracağız” dedi.

2-035.jpg

Ashab-ı Kef ‘in uluslar arası tanımı ile ilçeyi turizm merkezi haline getirmeyi hedeflerini kaydeden Akgemci; “Afşin hak ettiği hizmeti bizimle alacak ve tarihi dokusu ile kültürü ile modernleşen örnek bir ilçe konumuna gelecek” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum