Afşin’e Sağlık Yüksekokulu Açılacak

Afşin’e Sağlık Yüksekokulu Açılacak
Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine sağlık yüksekokulu açılacağı bildirildi.

  Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, kaymakamlık makamında Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ile birlikte yaptığı açıklamada, Afşin’in yaklaşık 1,5 yıldır üzerinde durduğu Afşin Eshab-ı Kehf Sağlık Yüksek Okulu kararının YÖK’ten onaylandığını söyledi. Kaymakam Aksoy, “Afşin Eshab-ı Kehf Sağlık Yüksek Okulu umuyoruz ki önümüzdeki dönem öğrenci alımına başlar. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başından beri emeği geçen sivil toplum örgütlerimize, siyasilerimize, üniversite görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Afşin’imize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

  Aksoy, Afşin Eshab-ı Kehf Sağlık Yüksek Okulunun iki bölüm olarak açılacağı ve Afşin Meslek Yüksek Okulu'nun mevcut binasının şimdilik yeterli olacağını ilerleyen dönemlerde de diğer bölümlerin açılabileceğini söyledi.

  Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise Afşin Eshab-ı Kehf Sağlık Yüksek Okulu'nun iki bölüm olarak açılacağını ve Afşin Meslek Yüksek Okulu'nun mevcut binasının şimdilik yeterli olacağını ilerleyen dönemlerde de diğer bölümlerin açılabileceğini söyledi.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.