AFŞİNLİ ŞAİR VE OZANLARA JEST

AFŞİNLİ ŞAİR VE OZANLARA JEST
İlçemizin sevilen avukatlarından ve Ak Parti eski ilçe başkanlarından Şeref Kırbıyık, Afşinli Şairler ve Ozanlar Derneği üyelerini ağırladı.

İlçemizin sevilen avukatlarından ve Ak Parti eski ilçe başkanlarından Şeref Kırbıyık, Afşinli Şairler ve Ozanlar Derneği üyelerini ağırladı.

AKSU TV’nin de çağrıldığı söz konusu ağırlama, Tanır yolu üzerinde bulunan Hurman çayı kenarındaki Pehlivan Balık Tesislerinde yapıldı.

Şairler ve ozanlar, tabiat güzelliklerinin göz kamaştırdığı bu müstesna yerde ve ayrıca su şırıltıları eşliğinde eserlerini icra ettiler.

Daha sonra Tanır kasabasına giden Şairler ve Ozanlar; Ayrandede park alanında Şair Hayatı Vasfi’yi yad ettiler.

Gazeteci Şair Ahmet Süreyya Durna, çekim ve tanıtım esnasında AKSU TV kamerasına Hayati Vasfi’nin kişiliğinden ve şiirdeki gücünden anekdotlar aktarmak suretiyle; “Onu her zaman özleyeceğiz.”dedi.

Dernek Başkanı Ahmet Karakaya ise, “Gerek Hayati Vasfi’nin gerek Âşık Hacı Yener’in ve gerekse Âşık Mahsuni Şerif’in; Afşin’imizin bağrından çıkan örnek şahsiyetler olduğunu…” vurguladı.

Ağırlamaya, yine Afşin’in önemli şahsiyetlerinden ve temel dinamiklerinden Doğan Bozkurt’la birlikte Büyükşehir Belediye meclis üyelerinden İsmail Kaya, Afşin meclis üyelerinden Adnan Özdemir, Haşim Kalender ve Orhan Şahinkaya’da katıldılar.

Şairler ve ozanlar, kendilerine karşı böyle bir jest yapan Avukat Şeref Kırıbıyık’a topluca teşekkür ettiler.

09-001.jpg10-072.jpg075-001.jpg18222171_462666450741530_4020483462174769308_n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.