Afyonkarahisar Belediyesi İsrail Mallarını Boykot Kararı Aldı

Afyonkarahisar Belediyesi İsrail Mallarını Boykot Kararı Aldı
İsrail’in Filistin’de saldırıları kınayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Filistin’de yaşanan bu acı tablo nedeni ile belediye olarak İsrail mallarına karşı boykot kararı aldıklarını açıkladı.

- İsrail’in Filistin’de saldırıları kınayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Filistin’de yaşanan bu acı tablo nedeni ile belediye olarak İsrail mallarına karşı boykot kararı aldıklarını açıkladı.

Günlerdir süregelen bombardımanlarda yüzlerce masum Filistinli’nin hayatlarını kaybettiğini belirten Başkan Çoban, “İsrail hükümetinin bu pervasız, hak-hukuk tanımayan ve her türlü insani erdemi ayaklar altına alan saldırısı açıklanamaz bir şiddettir. Yalan söylemeyi devlet politikası haline getiren İsrail hükümeti, Filistin ve Gazze’de yaşayan kardeşlerimize karşı, aslında planlı bir soykırım çalışması yürütmektedir” dedi.

Plajda oynayan masum çocukları bile öldürmekten çekinmeyen İsrail’i gözü dönmüş katile benzeten Başkan Çoban, “Bu zulme sessiz kalamayız. Filistin’de yaşanan bu acı tablo nedeni ile belediye olarak, İsrail mallarına karşı boykot kararı aldık” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.