Afyonkarahisar Belediyesi Özel Halk Otobüsü Firmasına Öğrencilerden Teşekkür

Afyonkarahisar Belediyesi Özel Halk Otobüsü Firmasına Öğrencilerden Teşekkür
Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde öğrenim gören bir grup öğrenci Özel Halk Otobüsleri firmasına verdikleri konforlu hizmetten dolayı teşekkür ederek, firma yetkililerinden abonman kart uygulamasının tekrar getirilmesi için talepte bulundular.

- Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde öğrenim gören bir grup öğrenci Özel Halk Otobüsleri firmasına verdikleri konforlu hizmetten dolayı teşekkür ederek, firma yetkililerinden abonman kart uygulamasının tekrar getirilmesi için talepte bulundular.

AKÜ Ahmet Necdet Sezer kampusü önünde basın açıklaması yapan öğrenci grubu adına konuşan Emre Apa, Afyonkarahisar’da tüm yaşanan trafik sorunlarına rağmen Özel Halk Otobüsü firmasının yaptığı yeniliklerin memnuniyet verici olduğunu kaydederek, özellikle yurtlar bölgesine konulan seferlerde öğrencilere büyük kazanç sağladığını söyledi. Öğrencilerin en fazla ulaşımda sıkıntı çektiklerini aktaran Apa, “Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde devam eden eğitim hayatımız boyunca çeşitli sıkıntılar yaşamaya devam ediyoruz. Bu sıkıntılar içinde içerisinde en önemlisi de okullarımıza ulaşım noktasında yaşanıyor. Afyonkarahisar'da bireysel araç kullanımının fazla ve toplu taşım kültürünün fazla gelişmemesinden kaynaklanan trafik yoğunluğu nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığı eğitim hayatımızın büyük kısmını geçirdiğimiz üniversite kampüslerine ulaşımımızı olumsuz etkiliyor. Öncelikle yaşanan bu sorundan dolayı Afyonkarahisarlı vatandaşlardan iş ve işlemlerini yaparken daha az bireysel taşıt kullanarak toplu taşıma araçlarım kullanmalarını rica ediyoruz. Afyonkarahisar'da tüm bu yaşanan trafik sorunlarına rağmen ulaşım noktasında büyük hizmetler veren Özel Halk Otobüsü firmasının yaptığı yenilikleri büyük bir sevinçle öğrenmiş bulunmaktayız. Özellikle yurtlar bölgesinin bulunduğu ANS kampusu ile Ali Çetinkaya Kampusu arasına sefer konulması bu zorlu eğitim hayatımızda biz öğrencilere büyük kazançlar sağladı. Öğrencilerin eğitim hayatına yaptıkları katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban başta olmak üzere, Belediye Meclisi üyelerine ve Özel Halk Otobüsü firması yetkililerine teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu.

(GC-

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.