Afyonkarahisar’da Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Doğru

Afyonkarahisar’da Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Doğru
AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partilerinin adayı Başbakan Recep Tayyip Eroğan’a, kent sokaklarını gezerek vatandaştan destek istediler.

- AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partilerinin adayı Başbakan Recep Tayyip Eroğan’a, kent sokaklarını gezerek vatandaştan destek istediler.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretlerde teşkilat üyeleri, Ulu Camii'nde kıldıkları Cuma Namazı sonrası Yukarı Pazar Mahallesi'nden başlayarak kent merkezine doğru esnaf ve vatandaşları ziyaret gezdi. Ziyarette Başkan Çoban, beraberindeki heyetle birlikte vatandaşlarla sohbet etti, bayramlarını kutladı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’a destek istedi. Başkan Çoban ziyaret ettiği işyerlerinde esnafa, üzerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının bulunduğu "Milletin Adamı, Benim Cumhurbaşkanım" yazılı bayram tebrik kartları dağıttı.

Ziyaretlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Çoban, Türkiye’nin cumhuriyet tarihinde ilk kez 10 Ağustos’ta halkın başkanını yani Cumhurbaşkanını kendisinin seçeceğini kaydetti. Çoban, “Bu vesile ile AK Parti’den arkadaşlarımız ile birlikte Ulu Camii'de Cuma Namazımızı eda edip hem camideki cemaatle şimdiden bayramlaştık, hem de Yukarı Pazar Caddesi'ndeki esnafımızı ziyaret ediyoruz ve onlarla bayramlaşıyoruz. Bu arada sorunları varsa sorunlarını dinliyoruz. Seçimler konusunda görüyoruz ki vatandaşımız şimdiden tercihini yapmış durumda. Allah’ın izni ile milletimizin bu güzel teveccühü ve onların duası 10 Ağustos’ta ilk turda halkımız Recep Tayyip Erdoğan Bey'i Cumhurbaşkanı olarak seçecektir, biz buna şimdiden inanıyoruz. İnşallah şimdiden Başbakanımız, önümüzdeki dönemde Cumhurbaşkanımız, Başbakanlıkta nasıl ülkemize nasıl güzel hizmetler sunduysa Cumhurbaşkanlığı döneminde de bu hizmetleri artırarak devam ettirecektir” dedi.

AFYONKARAHİSAR’DA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNE DOĞRU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.