Afyonkarahisar’da Otel Yangını Paniğe Neden Oldu

Afyonkarahisar’da Otel Yangını Paniğe Neden Oldu
Afyonkarahisar’da bir otelin saunasında çıkan yangın paniğe neden olurken, sıcak su taşıyan borularda patlamalar olduğu öne sürüldü.Sabah erken saatlerde yaşanan olayda, iddiaya göre, termal otelin ha...

Afyonkarahisar’da bir otelin saunasında çıkan yangın paniğe neden olurken, sıcak su taşıyan borularda patlamalar olduğu öne sürüldü.

Sabah erken saatlerde yaşanan olayda, iddiaya göre, termal otelin hamam bölümündeki saunalardan birinde aşırı ısınmadan dolayı yangın çıktı. Yangına önce otel personelinin müdahale ettiği, daha sonra itfaiyeye haber verildiği belirtildi. Yangın, Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alındı. Bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ve polis ekibi de sevk edildi. Yangınla birlikte otelin sıcak su borularında da patlamalar olduğu öne sürülürken, otelde herhangi bir tahliyenin yaşanmadığı öğrenildi.

Öte yandan, yaklaşık 3 yıldır hizmet veren otelde 3. defa yangın çıktığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, kentte daha önce gerçekleştirilen AK Parti İstişare Toplantıları sırasında konakladığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.