Ağın’a Yeni Mahalle Geliyor

Ağın’a Yeni Mahalle Geliyor
Yıllardır Ağın’a feribotla geçiş yapan vatandaşlar, köprünün yapımıyla birlikte çok kısa süre içerisinde artık köprüden geçiş yapacaklar.Ağın’a yapılan köprü ile birlikte, mahalle sayısının artacağı v...

Yıllardır Ağın’a feribotla geçiş yapan vatandaşlar, köprünün yapımıyla birlikte çok kısa süre içerisinde artık köprüden geçiş yapacaklar.

Ağın’a yapılan köprü ile birlikte, mahalle sayısının artacağı ve bu artışın sağlanması için, Ağın Belediyesi ve Arapgir Kemaliye Ağın Derneği’de (AKA ) yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Köprü çalışmasının bitmesiyle birlikte, Ağın’a kazandırılacak yeni mahalle için hem Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş hem de AKA Derneği yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Ağın köprüsü karşısında, göle sıfır manzaralı, Nezrioğulları prefabrik ve mühendislik alarak, 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere isteğe göre prefabrik evler yapacağı belirtildi. Site şeklindeki yeni yerleşim alanı olacak yerin, titizlikle seçileceği ve en kısa zamanda parsellenip satışa sunulacağı kaydedildi.

AKA Platform Başkanı Yusuf Sümer Yalçın konuyla ilgili olarak, “Ağın merkezinde 8 km uzaklıkta ve göle sıfır olan prefabrik site çalışmalarını destekliyoruz. Malatyalı ve Elazığlı hemşehrilerimizin yaz tatillerini kullanabileceği nezih bir ortam olacak. Yeşilliği ile imarıyla çevre düzenlemesi ile ilgili her konuda takipçi olacağız. Ağın Belediye Başkanımız Yılmaz Serttaş’la birlikte bu ve bunun gibi Ağın’a girişimcileri destekleyeceğiz” diye konuştu.

AĞIN'A YAPILAN KÖPRÜ, BÖLGEDEKİ YERLEŞİM YERİ SAYISINI ARTTIRACAK.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.