Ağrı’da ‘Barış Köprüsü’ Projesi

Ağrı’da ‘Barış Köprüsü’ Projesi
Ağrı Belediyesi, kent merkezinde bulunan Mehmet Akif Ersoy ile Murat mahalleleri arasındaki ulaşım sorununa çözüm bulmak için ‘Barış Köprüsü’ projesini hayata geçiriyor.Yerel seçim sürecinde halka ver...

Ağrı Belediyesi, kent merkezinde bulunan Mehmet Akif Ersoy ile Murat mahalleleri arasındaki ulaşım sorununa çözüm bulmak için ‘Barış Köprüsü’ projesini hayata geçiriyor.

Yerel seçim sürecinde halka verdikleri sözleri yerine getiren Ağrı Belediye eş başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, ‘Barış Köprüsü’ projesinin temellerini attı. Barış Köprüsü çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, yerel seçimler öncesinde halka verdikleri vaatleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi. Ağrı Belediyesi’nin en önemli projelerinden birini daha hayata geçirdiğini ifade eden Keklik, “Ulaşımdan temizliğe, altyapı çalışmalarından yol yapım ve onarımlarına, sebze halinden mezbahaneye, ekmek fiyatlarından dolmuş fiyatlarına, park ve bahçelerden peyzaj çalışmalarına, Cumhuriyet Caddesi’nden Eski Van Caddesi’ne ve son olarak da ‘Barış Köprüsü’ projesine kadar dört bir koldan bütün ekiplerle birlikte çalışmalarını aralıksız yürüten Ağrı Belediyesi, Barış Köprüsü yapımına start vererek önemli bir çalışmayı da başlatmış bulunmaktadır. Yapımına başlanan köprünün eksiksiz tamamlanması için Ağrı Belediyesi yönetimi ve belediyeye bağlı teknik kadrolar sürekli çalışmaların başında olarak, denetimi en üst düzeyde tutacaklardır. Barış kelimesinin oldukça anlamlı olduğu bugünlerde Barış Köprüsü’nün çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Seçim kampanyası döneminde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için bütün ekiplerimizle seferberlik halindeyiz. Birçok projemiz eş zamanlı olarak yürütülmektedir. En kısa zamanda bu projemizi de sonuçlandırarak Ağrı halkının hizmetine sokacağız. Şimdiden Ağrı halkına hayırlı olsun” dedi.

AĞRI’DA BARIŞ KÖPRÜSÜ PROJESİ START VERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.