Ahlat’ta Tanıtım Günlerini Değerlendirme Toplantısı

Ahlat’ta Tanıtım Günlerini Değerlendirme Toplantısı
Bitlis’in Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında, 13-16 Kasım tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen “2. Bitlis Tanıtım Günleri”nin değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı düzenlendi.

- Bitlis’in Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında, 13-16 Kasım tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen “2. Bitlis Tanıtım Günleri”nin değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Ahlat Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Tekbıyıkoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, tanıtım günlerine katılan görevli personeller, el sanatkarları ustaları ve esnaflar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Tekbıyıkoğlu, tanıtım günlerinde Ahlat standının büyük ilgi gördüğünü söyledi. Tekbıyıkoğlu; “Kaymakamlık, belediye, kamu kurumlarımız, el sanatkarlarımız ve esnaflarımızla birlikte ortak akılla hareket ederek, kısa bir hazırlık neticesi sonucunda Ahlat’ı Ankara’da iyi bir şekilde tanıttığımıza inanıyorum. Özellikle birebir ölçüsü ve işlemeleriyle canlandırması yapılan maket mezar taşlarının ise bir hayli beğenildiğini gözlemledik. Tanıtım günleri sonrası çok olumlu tepkiler aldık. Emek verenleri kutluyorum. İlerleyen zamanlarda yapılacak tanıtım programları için Ahlat’ı daha iyi nasıl tanıtabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunmak ve eksik yönlerimizi belirlemek için bir araya geldik” dedi.

Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ise, 4’ncü kez katıldıkları Bitlis Tanıtım Günleri’ni Kaymakam Tekbıyıkoğlu’nun oluşturduğu birlik ve beraberlik şuuruyla çok güzel bir şekilde geçirdiklerini ifade etti. Başkan Çoban; “Ben hususiyetle sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Oluşturduğu birlik ve beraberlik ruhuyla güzel bir ekiple Ahlat’ı en iyi şekilde tanıttığımıza inanıyorum. Bunda sayın kaymakamımızın payı oldukça büyüktür. Bu süreç bizler içinde iyi bir gelişim evresi oldu. Hassasiyet ve birliktelik içerisinde güzel bir emek ortaya konularak tanıtım günlerimizi gerçekleştirdik. Eksikliklerimizi gördük ve bu eksik noktalarımızı tamamlayarak bir dahaki tanıtım günleri programları için daha da iyi hazırlanacağız. Ben tekrardan emek verenlere teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Düzenlenen toplantı, tanıtım günlerine katılan görevli personeller, el sanatkarları ustaları ve esnafların değerlendirmeleri, görüş ve önerileriyle son buldu.

AHLAT’TA TANITIM GÜNLERİNİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.