AHMET ÖZDEMİR’İ YOĞUN GÜNLER BEKLİYOR

AHMET ÖZDEMİR’İ YOĞUN GÜNLER BEKLİYOR
Kongre sürecine giren Ak Parti Bayram sonrasında çalışmalarını hızlandırıyor. İki gün İl Başkanları Ankara’da kampa alınıyor

Kongre sürecine giren Ak Parti Bayram sonrasında çalışmalarını hızlandırıyor. İki gün İl Başkanları Ankara’da kampa alınıyor

Ramazan ayı içinde hemen hemen her gün bir etkinlikte gördüğümüz Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ve Ak Parti Teşkilatlarını Bayramdan sonra yoğun günler bekliyor.

ahmet-ozdemir-1.jpg

Bayram ertesinde Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında İl Başkanları iki gün kampa alındıktan sonra il ve ilçe başkanlığı seçimleri için kongre sürecini başlatacaklar. Edinilen bilgilere göre yıl sonuna kadar seçimleri tamamlamayı ve yeni bir vitrin ile 2019 seçimlerine hazırlanmayı planlayan Ak Partide yerelde büyük değişiklikler bekleniyor.

ahmet-ozdemir-3.jpg

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Ak Parti İl Başkanı Avukat Ahmet Özdemir şunları söyledi.

“On bir ayın sultanı Ramazan ayını dolu dolu yaşamaya gayret ettik. Hemen hemen her gün farklı bir yerde iftar programlarına katıldık. Hemşehrilerimizle sürekli irtibat halinde olmaya gayret ettik. Gün içinde parti binamızda vatandaşlarımızdan gelen talepleri dinledik. Bayram sonrasında Ankara’da iki günlük toplantılara katılacağız. Bu toplantılardan sonra bütün Türkiye sathında İl ve İlçe kongrelerimizi başlatacağız. Bu süreç yıl sonuna kadar devam edecek. 2018 yılının başlarında ise büyük kurultay ile seçimler noktalandıktan sonra ise 2019 seçimlerine odaklanacağız” diyen Özdemir; Ramazan Bayramının huzur ve mutluluk içinde geçmesini diledi.

ahmet-ozdemir-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.