Ahşap Lokanta Alev Alev Yandı

Ahşap Lokanta Alev Alev Yandı
Tokat’ta elektrik kontağından çıkan yangında alevlere teslim olan ahşap lokanta kullanılamaz hale geldi.Edinilen bilgiye göre, Tokat-Sivas Karayolu üzeri Kemer Mahallesinde bulunan Saklı Bahçe Restora...

Tokat’ta elektrik kontağından çıkan yangında alevlere teslim olan ahşap lokanta kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Tokat-Sivas Karayolu üzeri Kemer Mahallesinde bulunan Saklı Bahçe Restoran’ın mescit kısmında elektrik kontağından çıkan yangın nedeni ile yoğun dumanlar yükselmeye başladı. Ahşaptan yapılan kapalı restoran bölümündeki yangına ilk müdahaleyi yapan işyeri çalışanları yoğun gayretlerine rağmen yangını kontrol altına alamadı. Bölgeye sevk edilen Tokat Belediyesinin öncü küçük itfaiye aracı bir otomobili geçebileceği köprüden tesisin bulunduğu bahçeye girebildi. Yoğun dumanların yükseldiği çatıyı biranda alevler kaplarken bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Büyük itfaiye araçları tesisin bulunduğu bahçeye giremeyince hortumlar bir birine eklenerek müdahale yapıldı. Bu sırada arka yoldan sevk edilen itfaiye araçları yangın mahalline gelene kadar geçen sürede ise yangın büyüdü. Alevler göğe yükselirken, tesis bahçesindeki köpek ve diğer kanatlı hayvanlar bölgeden uzaklaştırıldı.

Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Büyük maddi hasarın meydana geldiği işyeri kullanılamaz hale geldi. Mahalle sakinleri yolların dar olduğunu ve bölgenin acilen imara açılarak bu tür sorunların bir daha yaşanmamasını arzu ettiklerini söyledi. Bazı mahalle sakinleri de itfaiyenin yetersiz kaldığını öne sürerek yaşananlara tepki gösterdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.