Aids Olan A.c’ye Yardım Yağıyor

Aids Olan A.c’ye Yardım Yağıyor
İzmir’de tecavüze uğradıktan sonra taşıdığı HIV virüsü nedeniyle hayatı alt üst olan A.C’ye yardım yağmaya başladı. A.C sabah çok mutlu uyandığını belirterek, “Dünden bu yana yüzüm gülmeye başladı. Düne kadar hep düşünüyordum ‘Ben ne yapacağım’ diye. Ama

- İzmir’de tecavüze uğradıktan sonra taşıdığı HIV virüsü nedeniyle hayatı alt üst olan A.C’ye yardım yağmaya başladı. A.C sabah çok mutlu uyandığını belirterek, “Dünden bu yana yüzüm gülmeye başladı. Düne kadar hep düşünüyordum ‘Ben ne yapacağım’ diye. Ama artık böyle bir düşüncem kalmadı” dedi.

İzmir’de 15 yıl önce tecavüze uğrayan ve saldırganı tarafından 'Sana öyle bir hediye bıraktım ki ömür boyu unutamayacaksın' denilen kadının yaşadıkları herkesi hüzne boğdu. Tecavüzcüsü tarafından kendisine bırakılan hediyenin HIV virüsü olduğunu 6 yıl sonra öğrenen genç kadının yaşadıklarını İHA’ya anlatması acı bir dramı ortaya çıkardı. Yardım çığlığı ile yetkililerden kendisine iş bulunmasını isteyen A.C’ye Türk halkı da duyarsız kalmadı. Dünden bu yana telefonları susmayan genç kadın, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Türk halkının kendisini olumlu yönde yanılttığını söyleyen A.C, “Bu sabah çok mutlu uyandım. İçim rahat ve huzurlu bir şekilde uyandım. Düne kadar hep düşünüyordum ‘Ben ne yapacağım’ diye. Ama artık böyle bir düşüncem kalmadı. Bu kadar ilgi göreceğimi tahmin etmiyordum. Beni vatandaşlarımız olumlu yönde yanılttı. Ve çok da mutlu ettiler. Öyle duyarlı vatandaşlarımız varmış ki. Dünden bu yana yüzüm gülmeye başladı. Allah hepsinden razı olsun. Hepsine daha çok versin, gönüllerine göre versin. Hepsine çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

“İNŞALLAH DEVAMI GELİR”

Kendisine gelen yardım telefonlarından çok mutlu olduğunu belirten A.C şöyle konuştu: “Bir beyefendi ağlamaklı bir sesle aradı. ‘Çok etkilendim, çok duygulandım. Tüylerim diken diken oldu. Yardımda bulunmak istiyorum” dedi. Maaşlı çalıştığını ve fazla miktarda para gönderemeyeceğini söyledi. “Hiç mahsuru yok, düşünmeniz yeter “dedim. Bugün bankaya baktığımda belirli bir miktar göndermiş. Allah bin kere razı olsun. Diyalize girdiğim esnada da birisi aradı ve haberi gördüğünü çok duygulandığını söyledi. Ve akşam baktığımda hemen para yatırmıştı. Çok mutlu oldum, çok hemde. İnşallah devamı gelir. Çünkü benim işime çok yarayacak. Bir evim olsun, bir işim olsun istiyorum. Beni bu halde kabul edecek bir işyeri bulsam hemen çalışırım.”

“KORKMADAN SESİNİZİ DUYURUN”

Kendisi gibi mağdur olan kadınların korkmadan sesini duyurmaları çağrısında bulunan talihsiz kadın A.C sözlerini şöyle sürdürdü: “Benim gibi mağdur olan birçok insan vardır. İşkence ve şiddet gören kadınlarımız eminim ki vardır. Hiçbir şeyden korkmadan seslerini duyursunlar. Ben sesimi korkmadan duyurdum ve hala da korkmuyorum. Bu vesileyle arkamda bir sürü insan olacağına inanıyorum. Ki zaten bu durum kendini iki günde belli etti. Bu konuda yanılmadım. Yanılmayacağımı da biliyorum. Diğer arkadaşlarım da cesaretlensin bence. Ben bir bayan olarak bu cesareti kendimde bulduysam onlar da bulsunlar. Ben utanmıyorum, utanılacak bir şey yapmadım. Beni bu hale düşürenler utansın. ”

AİDS OLAN A.C’YE YARDIM YAĞIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.