Aile Eğitici Eğitimleri Yapıldı

Aile Eğitici Eğitimleri Yapıldı
Düzce Aile Sosyal Politikalar il müdürlüğü tarafından Aile bütünlüğünü sağlamak, Ailelerin parçalanmasını önlemek, bağımlılıkla mücadelenin etkili şekilde yürütülmesi amacıyla Aile Eğitici Eğitimleri...

Düzce Aile Sosyal Politikalar il müdürlüğü tarafından Aile bütünlüğünü sağlamak, Ailelerin parçalanmasını önlemek, bağımlılıkla mücadelenin etkili şekilde yürütülmesi amacıyla Aile Eğitici Eğitimleri başladı.

Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Düzce genelinde ailelerin parçalanmaması ve gençlerin uyuşturucu ile mücadelesine destek olmak için Aile Eğitici Eğitimleri düzenlenmeye başladı. Eğitimlere katılanlara hukuk, iktisat, iletişim ve bağımlılık konularında eğitimler veriliyor. Eğitimleri bitirenlere sertifika veriliyor ve ailelere yönelik eğitim açma ve verme yetkisine sahip oluyor.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, katılımcılara madde bağımlılığının da eğitime dahil edildiğini Madde Bağımlılığının günümüzde büyük sorun olduğunu bu sorunun engellenmesiyle ilgili eğitimlerin artırılması gerektiğini söyledi.

Yıldırım, son yıllarda ailelerin ve çocukların sanal bağımlılıklarının arttığını iletişim araçlarını ve medyanın gerektiği gibi kullanılmadığını bu durumun eşler ve çocukları arasındaki ilişkiyi bozduğunu, yetiştirilen eğitimcilerin Düzce’nin her ilçesinde ve mahallesinde Aile Eğitimini verebileceğini bildirdi.

FOTO: AİLE EĞİTİCİ EĞİTİMLERİ YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.