“Ailemiz Projesi” İzmit’te Tanıtılacak

“Ailemiz Projesi” İzmit’te Tanıtılacak
İzmit Belediyesi, halkın bilinçlendirilmesi sorumluluğuyla düzenleyeceği Aile Odaklı Medya İzleme ve Değerlendirme Projesi’ni tanıtmaya hazırlanıyor.İzmit Belediyesi’nce hayata geçirilecek, ‘Aile Oda...

İzmit Belediyesi, halkın bilinçlendirilmesi sorumluluğuyla düzenleyeceği Aile Odaklı Medya İzleme ve Değerlendirme Projesi’ni tanıtmaya hazırlanıyor.

İzmit Belediyesi’nce hayata geçirilecek, ‘Aile Odaklı Medya İzleme ve Değerlendirme Projesi’nin tanıtımı 5 Mart Perşembe günü saat 13.30’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte yapılacak. Etkinliğin, özellikle son dönemde artan şiddet olayları ve bunda televizyon programlarının etkisinin tartışılacak.

Ailemiz Projesi kapsamında kadınlara yönelik düzenlenen etkinlikte, Proje Koordinatörü ve İKADDER (İstanbul Kadın ve Kadın Kuruluşları Derneği ) Başkanı Funda Akyol, televizyon programları ile ilgili kamuoyu yoklaması, medyanın aile bireyleri üzerinde etkileri, RTÜK Yayın İlkeleri, projenin amacı, projede işbirliği yapılan kurumlar, projeye katılım prosedürleri hakkında bilgilendirmede bulunacak.

Bilinçli medya izleyicisi oranını artırmak, toplumun taraflarını temsil eden sivil bir inisiyatif oluşturmak, bireylerin ilgili kişi, kurum, kuruluşlara yayınlarla ilgili olumlu, olumsuz tepkilerini göstermelerinde rehberlik etmek, böylece öncelikle çocuklar olmak üzere aile kurumunu korumak, desteklemek ve değer kaybını önlemek amacıyla hazırlanarak uygulamaya geçirilen Aile Odaklı Medya İzleme ve Değerlendirme Projesi’nin İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından da desteklendiği kaydedildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.