Airsoft doğa sporu yaparken kuyuya düştü

Airsoft doğa sporu yaparken kuyuya düştü
İstanbul Şile Ömerli'de tabiat parkında Airsoft doğa sporu yapan Kerem Yağız, 20 metrelik bir kuyuya düştü.

İstanbul Şile Ömerli'de tabiat parkında Airsoft doğa sporu yapan Kerem Yağız, 20 metrelik bir kuyuya düştü. İki grup arasında oynanan doğa sporu sırasında yaşanan olayın ardından itfaiye ekipleri, Yağız'ı kurtarmak için 2 saat uğraş verdi.

Airsoft doğa sporu yapan bir grup, Şile Ömerli köyündeki Ayhan Şahenk Sevgi Ormanı'nın içindeki Avcıkoru Tabiat Parkı'nın içerisinde Çek Cumhuriyeti'nde gerçekleşecek tabiat oyunlarına katılmak için hazırlık yaparken bir kaza yaşadı. Airsoft yapan iki grup arasında bulunan Kerem Yağız(41), üzeri tahtalarla kapalı 20 metrelik bir kuyuya düştü. Kerem Yağız'ın düşmesi üzerine arkadaşları Jandarma ve itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen görevliler, Kerem Yağız'ı çıkarmak için çalışma başlattı. Çalışmaları takip eden basın mensupları ise Kerem Yağız'ın arkadaşları tarafından engellenmeye çalışıldı. Kerem Yağız'ın arkadaşları, "Bizim oyunumuzu bozuyorsunuz. Görüntü almayın" şeklinde tepki gösterdi.

2 SAAT ÇALIŞMANIN ARDINDAN ÇIKARILDI

Kuyuya düşen Kerem Yağız, itfaiyenin çalışmaları sonucu güçlükle çıkarıldı. Titiz bir çalışma yapan itfaiye erleri, Kerem Yağız'ı çıkarmak için kuyuya ip sarkıttı. Daha sonra da kuyuya sedye indiren ekipler, Kerem Yağız'ı dikkatli bir şekilde kuyudan çıkardı. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri kuyudan çıkarılan Kerem Yağız'a müdahale ettikten sonra ambulansa taşıdı. Kerem Yağız, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Airsoft oyunu oynayan grubun içerisinde şarkıcı Gökhan ve Hakan Özoğuz'un da bulunduğu ancak olay yerine basın mensupları geldikten sonra ayrıldıkları öğrenildi. Yaralı sporcu Kerem Özoğuz'un tedavisi sürerken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Airsoft doğa sporu yaparken kuyuya düştü

Airsoft doğa sporu yaparken kuyuya düştü

Airsoft doğa sporu yaparken kuyuya düştü

Airsoft doğa sporu yaparken kuyuya düştü

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.