Ak Gençlerden Hüdapar’a Taziye Ziyareti

Ak Gençlerden Hüdapar’a Taziye Ziyareti
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, PKK’nın HÜDAPAR üyesi gençleri şehit etmesinin ardından Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) İl Başkanı Hüseyin Şani’ye taziye ziyaretinde bulundu.

- AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, PKK’nın HÜDAPAR üyesi gençleri şehit etmesinin ardından Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) İl Başkanı Hüseyin Şani’ye taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, şehitlerin ruhlarına cumartesi günü dualar göndererek lokma döktüreceklerini ifade ederek şunları söyledi: “Kardeşlerimiz şehit oldular. Bir mübarek bayramda kurban etlerini dağıtırken ne yazık ki bu ülkenin huzurunu, refahını bozmak isteyen birlik ve bütünlüğümüze kast eden hainler tarafından vahşice katledildiler. Bizler şehit kardeşlerimizin maneviyatlarına her zaman sahip çıkacağız. Sonuna kadar Yasin Börü ve diğer şehit kardeşlerimizin manevi hatırasına sahip çıkacağız. Daha önce Berkin Elvan isimli genç bir kardeşimiz vefat etmişti. Bazıları onun ismi üzerinden provokasyonlara gerekçe uydurdular. O vefat ettiğinde ortalığı yangın yerine çevirenler bugün Yasin Börü kardeşimiz ve diğer şehitlerimiz için zerre bir hassasiyet göstermiyorlar. Bu anlamda onların farklı yüzünü görmüş olduk.”

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) İl Başkanı Hüseyin Şani ise kendilerini ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti aktararak, “Böyle hüzünlü bir günümüzde bizi ziyaret etmeleri bizi çok sevindirdi. Böyle günlerde gözlerimiz destek arıyor. Acımızı paylaşıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.