Ak Gençler’den İhsanoğlu’na Tepki

Ak Gençler’den İhsanoğlu’na Tepki
Ak Parti Gençlik Kolları Kahramanmaraş Teşkilatı Bugün Özel İdare Binası Önünde Basın Açıklaması yaptı.

Ak Parti Gençlik Kolları Kahramanmaraş Teşkilatı Bugün Özel İdare Binası Önünde Basın Açıklaması yaptı.

Ak Partili gençlerin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na tepkisini göstermek için bugün özel idare önünde bir basın açıklaması yaparak, ihsanoğlu’nun yaptığı gafı düzeltti. Kahramanmaraş Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi: “10 Ağustos 2014 Pazar günü Türkiye Cumhuriyet tarihinin önemli dönüm noktalarından birine şahitlik edeceğiz. Millet kendisine yakın olanı, hizmetine kefil olduğu adayı belirleyerek “Yeni Türkiye’nin” yol haritasını çizecektir. Bu irade sadece millete aittir ve yine son sözü millet söyleyecektir. Milletin iradesini yok sayan ve kendini milletin efendisi olarak tanımlayanlar yine bu seçimleri fırsat sayarak meydanlara inmişlerdir. Gerçek yüzlerini saklayarak meydanlarda dolaşan, dillerinde halktan olduğunu belirten nutuklar atsalar da bu gerçeği değiştiremeyeceklerdir. Her konuşmalarında maskeleri düşmektedir. Milletin değerlerine sahip olamayanlar bugün cumhura sahip olma çabası içine girmişlerdir” dedi.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay daha sonra: “Çatı Aday diye tabir edilen Ekmeleddin İhsanoğlu’nun okuyamadığı ve Çanakkale Şehitleri şiiri galiba diye tabir ederek onda bile kesin yargı belirtemeyen İstiklal Marşımızın o kıtasını huzurlarınızda okumak istiyorum” dedi.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?

Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!

Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,

Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

Bilindiği üzere Geçtiğimiz günlerde Mehmet Akif Ersoy’un mezarını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu yaptığı açıklamada İstiklal Marşını, Çanakkale Şehitleri Şiiriyle karıştırmıştı.

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

dsc00602.jpgdsc00604.jpgdsc00605-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.