Ak Hendek Bayramlaştı

Ak Hendek Bayramlaştı
AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı, Hendek Belediyesi Rasim Paşa Sinema Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti.

- AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı, Hendek Belediyesi Rasim Paşa Sinema Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti.

Düzenlenen bayramlaşma programına, Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı, İlçe Yönetimi, kadın ve gençlik kolları, Muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen bayramlaşma programında, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayarak “ Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim ettirsin. Buruk bir bayram geçiyoruz. İslam Dünyası’nın kalbinde bir zulüm yaşattılar bu yıl, dualarımız o kardeşlerimizle birlikte. İnşallah Başbakanımızı 10 Ağustos da Cumhurbaşkanı yaparak, tüm mazlumlara, tüm zulme uğrayanlara bir ışık bir yardım ve bir umut olacak. Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yaparak bayramımızı seçimlerden sonra tekrar kutlayacağız. İnşallah bundan sonraki bayramlar acısız ve hüsransız olur “ dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Gazzede’ki Müslümanlara yapılan zulmü kınadığını belirterek, oradaki hayatını kaybedenlere rahmet, gazilere ve yaralılara açıl şifalar diledi. Başkan İnci “ Vekilimiz Şaban Dişli ile birlikte Kıbrıs’taydık. Birlikte orada güzel çalışmalar yaptık. Milletvekilimiz Şaban Dişli’nin desteği ile Hastanemiz hızla tamamlanıyor, spor salonumuz faaliyete geçti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar ne talep ettiysek destek verdiler. Bizler ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Hendek’in farkını göstermeliyiz. Herkes üzerine düşen görevi yapsın “ diyerek, herkesin bayramını kutladı. Program sonunda bayramlaşmaya geçildi.

AK HENDEK BAYRAMLAŞTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.