Ak Parti Aday Adayı Koyuncu: "Çözüm Sürecine Katkı Sağlayacağım"

Ak Parti Aday Adayı Koyuncu: Çözüm Sürecine Katkı Sağlayacağım
İstanbul Milletvekili aday adayı Hüseyin Koyuncu, AK Parti’den neden aday olduğunu açıkladı.Aslen Vanlı olduğunu ve 4 yıl öncesine kadar da Van’da yaşadığını kaydeden İstanbul Milletvekili aday adayı...

İstanbul Milletvekili aday adayı Hüseyin Koyuncu, AK Parti’den neden aday olduğunu açıkladı.

Aslen Vanlı olduğunu ve 4 yıl öncesine kadar da Van’da yaşadığını kaydeden İstanbul Milletvekili aday adayı Hüseyin Koyuncu, işlerinin İstanbul ve Van’da olması sebebiyle İstanbul’a taşındığını söyledi. Tekstil ve otomotiv işlerinin Van’da yapılmasının 4 yıl önce mümkün olmadığına dikkat çeken Koyuncu, yeni süreçte çözüm sürecinde insanların nefes aldıklarını ifade etti. Koyuncu yaptığı açıklamada, “AK Parti Van İl Yönetimden 7 yıl görev yaptım. AK Parti’nin tek başına yaptığı mücadeleyi nihayet herkes gördü. Çözüm süreci iyi bir yol aldı. İnsanlar yaylalarına gitmeye başladı. Van’da turizm tekrar canlanıyor. Zaten AK Parti depremden sonra Van’ı adeta yeniden imar etmişti. Şimdi tüm doğu ve güneydoğuya hayat geldi. Bundan rahatsız olan eli silahlı, terörden beslenen bir grup var. Ama artık insanlar uyandı. Kürt halkının haklarını savunanların bir yalandan ibaret olduğu ortaya çıktı. AK Parti’nin tüm etnik grupların haklarını savunduğunu herkes gördü. Bizde Van’da iken bunun mücadelesini verdik. Tekstil ve otomotiv ile uğraşıyorum İstanbul’a taşındıktan sonra da burada tüm insanlara doğruyu anlattım. Eğer milletvekili olursam çözüme daha büyük katkı sağlayacağım. Adalet ve Kalkınma Partisinin 2023 hedefleri dahilinde hizmet etmek adına aday oldum” diye konuştu.

1963 yılında Van’da doğan Hüseyin Koyuncu, eğitimini Van’da tamamladı. Tekstil ve Otomotiv sektöründe ticaretle uğraşan Koyuncu, Adalet ve Kalkınma Partisi Van il teşkilatına, 7 yıl il başkan yardımcılığı, yönetim kurulu üyesi ve ilçe koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. 2008 yılından itibaren siyasi ve ticari faaliyetlerini İstanbul’da devam ediyor. Çok iyi derecede Arapça ve İngilizce konuşan ve Siyaset Akademisi Sertifikası sahibi Koyuncu, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.